2789
صد در صد خوشش اومده چون تو همون ده تا انگشت دست دورش میده

پس مشکل حل شد😀

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهش میاد نمایشگاهی باشه🤣چون بابامم نمایشگاهیه و همیشه ساعت و انگشترای بزرگ و شیک میندازه😂

عهههههه آره پسره نمایشگاهیههههه

😂😂پس همشون عادت دارن به این مدل اکسسوریا

قشنگا نفری یه صلوات بفرستید برام

بهش میاد نمایشگاهی باشه🤣

چون بابامم نمایشگاهیه و همیشه ساعت و انگشترای بزرگ و شیک میندازه😂

عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

عهههههه آره پسره نمایشگاهیههههه😂😂پس همشون عادت دارن به این مدل اکسسوریا

عهههه پس حدسم درست بود😭😂

آره آره همشون اینجورین😂

عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

حالا بابای شما که نه ولی این کار من یکمی اداییه

منظورتو نفهمیدم گلم😭😂

انگشتر داوود هست دست چپش نیست تو اینه هست دست راستش هست ، معنای خاصی نداره مگر اینکه طرف شخصیت خاصی ...

انگشتر داوود چیه؟

شخصیت خاص یعنی چی ؟

میگم این نمایشگاهیهه من یکم بچه ادایی و لوسیه

آهااا گرفتم

خب ببین داداش منم پیش بابامه تو نمایشگاه و چون سنش کمه از این اداییاست دیگه که خیلی به خودش میرسه و اینا

پسرای کم سن و سال اینجورین دیگه😂

آهااا گرفتمخب ببین داداش منم پیش بابامه تو نمایشگاه و چون سنش کمه از این اداییاست دیگه که خیلی به خو ...

آره دیگه همه مثل همن 😂😂😂😂

بعد ولی خدایی مال من مهربونه نه دلش نیست فقط بچم یکم کمبود توجه داره