صد در صد خوشش اومده چون تو همون ده تا انگشت دست دورش میده
پس مشکل حل شد😀
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چون بابامم نمایشگاهیه و همیشه ساعت و انگشترای بزرگ و شیک میندازه😂
عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂
عهههههه آره پسره نمایشگاهیههههه😂😂پس همشون عادت دارن به این مدل اکسسوریا
عهههه پس حدسم درست بود😭😂
آره آره همشون اینجورین😂
عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂
خب ببین داداش منم پیش بابامه تو نمایشگاه و چون سنش کمه از این اداییاست دیگه که خیلی به خودش میرسه و اینا
پسرای کم سن و سال اینجورین دیگه😂