2777
2789
عنوان

کیا مادرشون فوت شده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 42 پست
اونجوری دلت کمتر میگیره غصه دلت سبک‌تر تا اینکه یدفعه مادرت رو که کوله باری از محبته از دست بدی

ن ب نظر من اینطوری سخت تره. 

اون طوری ی قبری هست ک پنجشنبه ها بری و ی دل سیر گریه کنی

اونطوری میگی خب نیست ک الان کنارم باشه 

اونطوری دیگه کسی سراغشو ازت نمیگیره 

اونطوری لازم نیس بشینی تو ی جمعی ک دارن از کارای بد مامانت میگن و تو نتونی هیچی بگی فقط خورد شی

اونطوری خیلی محاسن داره. 

موفقیت کلید شادی نیست، بلکه شادی کلید موفقیت است؛ اگر آنچه انجام می‌دهی دوست بداری، موفق خواهی بود. ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ب نظر من اینطوری سخت تره.  اون طوری ی قبری هست ک پنجشنبه ها بری و ی دل سیر گریه کنی اونطوری ...

من م قع نامزدیم سر عقدم دانشگاه رفتنم و خیلی جاهای دیگه تنها بودم. و آرزو میکردم کاش کنارم بود اما نبود با اینکه زنده بود 

موفقیت کلید شادی نیست، بلکه شادی کلید موفقیت است؛ اگر آنچه انجام می‌دهی دوست بداری، موفق خواهی بود. ❤️
ن ب نظر من اینطوری سخت تره.  اون طوری ی قبری هست ک پنجشنبه ها بری و ی دل سیر گریه کنی اونطوری ...

دقیقا من این تجربه رو راجبه بابام دارم لکه ننگش تا آخر عمر رو پیشونیمه ولی بازم دوسش دارم😟

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

منم مامانم هفت سال پیش فوت کرد بعدش دیگه یه خنده از ته دل نکردم همیشه یه غم پنهون یه دلهره یواشکی باهامه 

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

من خالم واقعا برام عزیز بود...فوت کرد...شوهرش شش ماه بعد فوتش زن گرفت...پسرای خالم آواره شدن‌.یکیش رفت تهرون...یکیشم تو یه گاوداری شبانه روزی کار میکنه...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
دقیقا من این تجربه رو راجبه بابام دارم لکه ننگش تا آخر عمر رو پیشونیمه ولی بازم دوسش دارم😟

پس تو میتونی درکم کنی. 

میدونی من انقد روم نمیشه بگم دلم براش تنگ شده ک گاهی وقتا ب خدا تو دلم میگم خدایا گوشتو بیار میخوام ی چیز بگم ک هیچکس نباید بشنوه، خدایا دلم خییلی تنگ شده برا مامانم

درسته تو این 5سال چیزی از مادری کم نزاشته برام ولی خب مادر ی چیز دیگست ک هرلحظهدنبودش تو زندگی حس می ...

هیییچکس نمیتونه جای مادرو بگیره حتی اگه مادرت بد بوده باشه

منم مامانم هفت سال پیش فوت کرد بعدش دیگه یه خنده از ته دل نکردم همیشه یه غم پنهون یه دلهره یواشکی با ...

این حرفارو فقط کسایی ک مادر ندارن میفهمن. 

پس تو میتونی درکم کنی.  میدونی من انقد روم نمیشه بگم دلم براش تنگ شده ک گاهی وقتا ب خدا تو دلم ...

آره عزیزم خیلی خوب درکت میکنم 

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂