2777
2789
عنوان

کیا مادرشون فوت شده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 42 پست
پس بیخیالش بشو بخاطر خودت بخاطر زندگیت 

خودمم زدم ب بیخیالی همه بم میگن تو چقد قوی. ولی ی جایی اخرشبی صب زودی وقتی تنهام بدجور حالم بد میشه. واقعا انگار همییشه ی غم پنهون گوشه دلمه. 

انگار رو قلبم ی لکه اس ک تا ابد پاک نمیشه

موفقیت کلید شادی نیست، بلکه شادی کلید موفقیت است؛ اگر آنچه انجام می‌دهی دوست بداری، موفق خواهی بود. ❤️
آره عزیزم خیلی خوب درکت میکنم 

باز تو پدرت بوده. مردا تو جامعه ما متاسفانه هررکار کنن باز بدی وضع برا زنا نیست. 

من بخاطر حرفایی ک درباره مامانم میزدن ب خاطر نگاهی ک ب ماهم داشتن خیییلی اذیت شدم و میشم خیلی زیاد

موفقیت کلید شادی نیست، بلکه شادی کلید موفقیت است؛ اگر آنچه انجام می‌دهی دوست بداری، موفق خواهی بود. ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز تو پدرت بوده. مردا تو جامعه ما متاسفانه هررکار کنن باز بدی وضع برا زنا نیست.  من بخاطر حرف ...

آره حق داری ولی منم بهترین روزای عمرم تباه شد درسم خیلی خوب بود تا شب کنکور هم تو خونه ما دعوا بود واسه عقدم اومد امضا کرد هیچ پولی خرج نکرد جهاز مامان بیچارم داد موقع عروسی بهش زنگ زدم شوهرمم پیشم بود گفتم بیا عروسیم گفت من فکرمیکنم هیچوقت ازدواج نکردم یعنی زار میزدما جلو یه عالمه آدم کوچیک شدم الان بچم یع سالشه هنوز ندیدتش😟😟😟

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
آره حق داری ولی منم بهترین روزای عمرم تباه شد درسم خیلی خوب بود تا شب کنکور هم تو خونه ما دعوا بود و ...

اخی عزیزم الهی بگردم. سخته پدر مادر هرکدومشون نباشن ی جور. 

ولی ی چیزی بگم پدر مادر کنارهم خوبن بدون همم خوبن ولی ن ب کیفیت وقتی ک جفتشون هستن. 

من الان نامادری دارم خیییلی اذیت میکنه خییلی همه دردم ی طرف اینم ی طرف دیگه 

خودم ک ازدواج کردم نهایت ی سال دیگه میرم

ولی خیلی ناراحت خواهرمم

من 18 سالم بود مامانم 98 فوت کرد 

عزیزم فقط 44 سالش بود 😭

خیلی سخت بود و هست برای همه مون 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
من 27سال پیش زمانی که 12ساله بودم مادرمو ازدست دادم غم بی مادری بی کسی آوارگی تنهایی خیلی بده خیلی. ...

خیلی بده کامل میفهم شما رو 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
سرطان داره و دکترا گفتن دیگه خوب نمیشه الانم با اکسیژن زنده س

عزیزم منم مادرمو همینجور از دست دادم ...۵سال پیش بعد سه سال من ازدواج کردم و بعدشم پدرمو مجبور کردم ازدواج کنه 

من ۶ ماهه مادرم و از دست دادم. نمیتونم به زندگی عادی برگردم

برمی گردی ولی به این زودی ها نه خیلی سخته آره ولی میشه برگشت و همیشه تو دلت باشه من هنوز بعد ده ماه برنگشتم ولی دیدم که افرادی هستن که الان موفق هستن و پدر یا مادر یا هر دو رو ندارن

برمی گردی ولی به این زودی ها نه خیلی سخته آره ولی میشه برگشت و همیشه تو دلت باشه من هنوز بعد ده ماه ...

آره واقعا درک میکنم. اما ما مادرم که به رحمت خدا رفتن تمام خواهر برادرها شدن دشمن هم. جوری که انگار هیچ وقت نداشتمشون. خودم تنها توی غربت با بچه یازده ماهه دارم‌زندگی میکنم. باز حداقل اگر مادرم بود یکم بچه داری یکم کمک .. آخی امان از بی مادری

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺