2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه دختر مجرد از الان خوبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2659 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتما این کارو بکن... من الان مادرم فوت کرده بی جهیزیه موندم😔😔😔😔

ای وای خدارحمتشون کنه عزیزم

عیبی نداره خورد خورد با همسرت میخری خدا خودش همیشه نگاهش به ما بوده

خیلی جاها واقعا حضور خدارو بدجور تو زندگیت حس میکنی قول میدم 

ساندویچ ساز و اخه بعضیا خیلی استفاده دارن مثل خودم الانم تو خونه مامانم کلی استفاده میشه ولی اره ...

آره خب اینم هست.خوش بخت بشی عزیزم،نگران این چیزانباش کم کم میخری،ازوسایل برقی شروع کن،پتو واین چیزا

من فکرمیکردم سالهابایدیکی یکی سپری شوندتاهربارآدم یک سال بزرگترشود..امااینطورنیست.این اتفاق  دریک شب رخ میدهد.

من سال 90 جهاز خریدم همه چیز هنوز رو بورس به خدا ، الان برا خواهرم داریم جهاز میخریم خیلی پایین تر از جهاز من چون واقعا گرون شده دیگه نمیشه مارک خوب خرید. بخر بخر بخر خواهر که پشیمون نمیشی.

پدر مادرا گناه دارن یه دفعه فشار میاد بهشون.

خیلی دلم اروم شد مررسی عزیزم

شک نکن عزیزم هرچی الان بخری برد کردی  .. چون بعدا همین پولو باید بدی جنس آشغال بخری

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
ای جانم از الان دیگه خیلی زوده ها     اره باید شروع کنم بخرم

نه بابا خوبه چرا زود باشه. پشم گوسفند از روستا از فامیل تهیه میکنم رایگان . فعلا فقط پارچه زیرش میگیرم میدم مادرشوهرش بدوزه همونجا خونش میزارم اتاق خالی اضافه داره ، بعدش هم کم کم شروع میکنم. خیلی چیزا هیچی از مد نمیفته بلکه قدیمترها تازه جنسش هم بهتره. مثلاً الان تک شعله بخری تا ده سال بعد آیا از مد می‌ره ؟ خیر.

خیلی چیزها هست. 

منکه حتما زودتر برا دخترم میخرم. مثلاً خودم سال ۹۰ جهاز گرفتم قابلمه نچسب سایز بزرگ ۳۰ نفره همون شکلی بود که سال ۸۰ مادرم برا خودش خرید و الان هم برا خواهرم دقیقا همون مدل خریدیم فقط الان قیمت چندین برابر شده. هزار چیز هست که از مد نمیره. فقط کریستال و چینی و آرکوپال و تزیینات و سرویس چوب و پرده و فرش همون موقع بخر.

نه بابا خوبه چرا زود باشه. پشم گوسفند از روستا از فامیل تهیه میکنم رایگان . فعلا فقط پارچه زیرش میگی ...

منم تفلون سایز ۴۰خریدم هم تابه هم قابلمه برای مهمونیا تعداد بالا من دوتاشو خریدم ۳۰۰ الان فقط قابلمه اش فکر کنم بالا ۷۰۰باشه .. مامانم بلن خریده بود ۱۰۰

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

دخترم 5 سالشه از الان 2 تاش رو خریدم قسطی قشطتش تموم بشه دوباره برم 2 تا دیگه بردارم

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن