2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه دختر مجرد از الان خوبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2657 بازدید | 76 پست

بله خوبه،منم مامانم ازسه سال پیش خریده،جاروبرقی موگرفته بودم۶۰۰چن ماه پیش قیمت کردم شده۸ملیون😣

بعدم بعضی چیزاواقعالازم نیس،مثلاساندویچ ساز،،یامن چایی سازنخریدم،قصدخریدشم ندارم

من فکرمیکردم سالهابایدیکی یکی سپری شوندتاهربارآدم یک سال بزرگترشود..امااینطورنیست.این اتفاق  دریک شب رخ میدهد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم سرویس قابلمه   چینی و برقیا کوچیک و چرخ خیاطی رو بخر 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
چند سال بعدش ازدواج کرده بود؟

فک کنم 3/4سال بعدش ولی به نظرم حرفش به جا نبود آخه من وسایلو دیدم واقعا خوب بودن یه چیزی مثل اتو اگه مارک و جنس خوب باشه دیگه جدید و قدیمی نداره

اگه میتونی تیکه تیکه بخر من دست پایین حساب کردم همین وسیله برقی ها فقط سی تومن میشن

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
مرسی که اومدی گفتی عزیزم ان شالله خوشبخت باشی  اره تا 4 یا 5 سال بعدشم قدیمی نمیشه

قربونت گل 🌸 خواهرمن سال ۹۳عروسی کرد هنوز وسایلاش تو بازار رو بورسه .. اصلا نگران نباش 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
بله خوبه،منم مامانم ازسه سال پیش خریده،جاروبرقی موگرفته بودم۶۰۰چن ماه پیش قیمت کردم شده۸ملیون😣 بعد ...

ساندویچ ساز و اخه بعضیا خیلی استفاده دارن مثل خودم الانم تو خونه مامانم کلی استفاده میشه

ولی اره قیمتا که روزانه میره بالا 

منم شانس اوردم جارو برقی و حدود 6 سال7 سال پیش رو یک وسیله اشانتیون بود هنوزم که هنوزه قدیمی نشده و به روزه

فک کنم 3/4سال بعدش ولی به نظرم حرفش به جا نبود آخه من وسایلو دیدم واقعا خوب بودن یه چیزی مثل اتو اگه ...

اره عزیزم راس میگی وسیله های کوچیک اینجوری که بیشترم خودت استفاده و میکنی و تو چشم نیست اگه مارک خوبی باشه که قدیمی نمیشه