2777
2789

سلام دوستای گلم 

من فقط گوشت تو یخچال دارم مرغ ماهی و میگو ندارم

حالا موندم فردا ناهار چی درست کنم

دوروز پیش قیمه درس کردم روز قبلش دیزی و امشب هم قورمه سبزی

چه غذاهای دیگه ای با گوشت میشه درست کرد؟؟؟

به جز دمپخت گوشت چون شوهرم نمیخوره

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

دیگه گوشتی نپز😁 

برو تو فاز آش و کوکو و فلافل و ...

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه گوشتی نپز😁  برو تو فاز آش و کوکو و فلافل و ...

اخه شوهرم خونس گناه داره

اینجور غذاهای حاضری رو شبا میپزم

ناهار برنج و یه گوشت یا چیزی باید کنارش باشه

چون کلا بد غذاست

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
کباب درست کن

گلم گوشتم زیاد نیست در حد ۱۰ تا تیکس برا کباب مناسب نیس

عزیزم به نظرم فردا املت بخور زیادم گوشت بخوری حالت بد میشه

این ماه قیمت مرغ خیلی بالا رفت هنوز نخریدم 

رفتیم بازار هم ماهی خوب گیرم نیومد وگرنه برنامم برا ناهار ماهی بود که پیدا نکردم

بخاطر همین مجبورم دوباره گوشت بپزم

حتی گوشت چرخ ندارم که لااقل تنوع غذا باهاش بالاست

اخه شوهرم خونس گناه داره اینجور غذاهای حاضری رو شبا میپزم ناهار برنج و یه گوشت یا چیزی باید کنارش ...

بد غذا بودن شوهر کار رو سخت میکنه

خب فردا چرخ کن گوشت رو عدس پلو یا لوبیا پلو بپز

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
گوشت و قارچ و فلف دلمه ای

چطوریه؟؟

بد غذا بودن شوهر کار رو سخت میکنه خب فردا چرخ کن گوشت رو عدس پلو یا لوبیا پلو بپز

خب میگم که گوشتم زیاد نیست در حد یه وعدس

برا چرخ هم زیاد مناسب نیس چون تیکه های استخوونی داره

واقعا هنوز نشده برم مرغ و اینجور چیزا بخرم برا این ماه

خودم استراحتم 

مامانم دوبار رفت بازار گفت گوشت خوب پیدا نکردم

و مرغ هم حسابی گرونه ولی دیگه مجبورم بخرم

هر روز گوشت قرمز میخورین خیلی ضرر داره ها حالا فردارو مثلا کوکو بپز!!

اینجور غذاها رو ما شام میخوریم اصلا اگه غذا برنجی و نپزم برا ناهار انگار کل روز گرسنه ایم

بعد دوبرابر ضرر گوشت میشینیم هل و هوله میخوریم

دیگه گوشتی نپز😁  برو تو فاز آش و کوکو و فلافل و ...

باورت میشه تا الان آش درست نکردم ۳ سال و نیمه عروسی کردم

درحدی که اصلا سبزی آش تو فریزرم ندارم

گلم گوشتم زیاد نیست در حد ۱۰ تا تیکس برا کباب مناسب نیس

واویشکا غذای شمالی هست

گوشتو ریز خورد کن سرخش کن یکمم پیاز سرخ کن بعد گوجه رو هم رنده کن بریز داخلش نمک و فلفل و زردچوبه بزن بزار گوشت با گوجه بپزه و ابش تموم شه و با همون روعن داخلش گوجه هم سرخ شه یکمم ابلیمو بزن آخرش

من که عاشق این غذام

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙