2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تجربه عمل رو داشتی چنین اتفاقی برات اقتاده؟من ۱ماه عمل کردم

من چند سال پیش عمل کردم بینی تا یکسال ورم داره زیر شش ماه که اصلا نمیتونی بگی کجه یا ن چون احتمال زیاد بخاطر ورمه برای همین نگران نباش فقط صبوری کن و زمان بده خیلی زوده هنوز انقدر بینیت کوچیکتر و خوشفرم تر میشه که نگو

من چند سال پیش عمل کردم بینی تا یکسال ورم داره زیر شش ماه که اصلا نمیتونی بگی کجه یا ن چون احتمال زی ...

منم دو هفته هست عمل کردم سوراخ بینیم گاهی قشنگ قرینه هم هستن گاهی بالا یا پایین، یا کوچیک وبزرگن

وقتی تامپون وگچ داشت سوراخا قرینه بود الان رفته رو مخم 

بنظرتون برای ورمه؟

منم دو هفته هست عمل کردم سوراخ بینیم گاهی قشنگ قرینه هم هستن گاهی بالا یا پایین، یا کوچیک وبزرگنوقتی ...

اره سوراخای بینی قطعا برا ورم ولی نوک بینی من نمیدونم بخاطر ورم یا واقعا کج شده

اره سوراخای بینی قطعا برا ورم ولی نوک بینی من نمیدونم بخاطر ورم یا واقعا کج شده

هرچی رو میگی همه اونا که عمل کردن میگن ورمه 

ولی عکس بینیتو دیدم خدایییش کج نیست احتمالا خیلی زیاد ورم هست

شما سوراخ بینیت درسته؟

هرچی رو میگی همه اونا که عمل کردن میگن ورمه ولی عکس بینیتو دیدم خدایییش کج نیست احتمالا خیلی زیاد ور ...

ن اون سمتی ک ورم داره سوراخش رفته بالا و کشیده تر شده 

اگه درست نخوابی کج میشه خودت جلوی اینه باهاش ور برو درست میشه یا با دکترت صحبت کن... من چنین مواردی زیاد دیدم 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
ن اون سمتی ک ورم داره سوراخش رفته بالا و کشیده تر شده

وای دقیقا سوراخ بینی منم همینجوریه 

پس ورمه اخه از داخلم هنوز زخمه 

ان شاالله که درست بشه هم بینی شما هم من

ولی بینی شما قشنگ وتوعکس من کجی ندیدم

نزار بقیه نظربدن راجب بینت هنوز زوده 

وای دقیقا سوراخ بینی منم همینجوریه پس ورمه اخه از داخلم هنوز زخمه ان شاالله که درست بشه هم بینی شما ...

چی بگم ولا ایشالله سال دیگ همین موقع میام میگم درست شده😂

اگه درست نخوابی کج میشه خودت جلوی اینه باهاش ور برو درست میشه یا با دکترت صحبت کن... من چنین مواردی ...

من کلا از روزی ک اتل رو برداشتم کج و تغییری هم نکرده 

منم دو هفته هست عمل کردم سوراخ بینیم گاهی قشنگ قرینه هم هستن گاهی بالا یا پایین، یا کوچیک وبزرگنوقتی ...

اره بابا خیلییی زوده برا ایرادگیری نگران نباش ورم که بره هی بینیت بهتر و بهتر میشه