سلام خانمها من شوهرم وادارم کرده مهرمو ببخشم و یه چک بهم داده سفید امضا اما دست نوشته و مدرکی ندارم که اون چک داده بهم فقط یه چک سفید امضا الان دارییم طلاق میگیریم اگه چک بزارم اجرا دیگه طلاقم نمیده مطمینم سوالم اینه میشه وقتی طلاق گرفتیم فرداش برم بزارم اجرا؟؟؟آخه مبلغ بالا اندازه مهریه ام که ۵۰۰سکه است میخوام بنویسم اگه بگم بابت مهریه ام بوده قاضی قبول میکنه تو دادگاه چک چون مطمینا میپرسه بابت چی این چک بهت داده؟. اگه تو دادگاه طلاقم بگم مهرمو بخشیدم الان قاضی نمیگه تو که گفتی مهرتو بخشیدی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا وکیل میگه بزار بعد طلاق نمیدونم والا منم موندم
یک راه حل دیگه هم داری. آخرین ساعت جلسه دادگاه یکی از قاضی ها اونجا باش جلسه تمام شد خواهش کن چند دقیقه قاضی ببینی. اصل ماجرا براش بگو ببین اون به عنوان قاضی چه رای میده؟
[QUOTE=165599248]الان میگه طلاق میخواد بچه ها بده به شما؟ من میگم شما نه بگو طلاق میخوام نه بگو نمیخوام. هر چه ...[/QUOTEرفته دادخواست طلاق داده اونروز تو شورا میگه دیگه دوسش ندارم هنوز روز دادگاه نرسیده میگه بچه ها رو هم نمیدم بهت
برای همه چیز. هم برای چک هم طلاق هم . اونا چون زیاد با این چنین مواردی سر و کار دارن حتی میتونه احتمالاتی که وجود داره که شوهرت ممکنه چی تو سرش باشه به شما بگه
[QUOTE=165599248]الان میگه طلاق میخواد بچه ها بده به شما؟ من میگم شما نه بگو طلاق میخوام نه بگ ...
خب پس دیگه منتظر چی هستی. اگر واقعا بچه هات پیخوای با همین چک میتونی بچه ها رو بگیری . اون که در هر صورت گفته بچه ها نمیدم دیگه چه ترسی داری از وصول چک؟