2777
2789
عنوان

خیلی حیاتیه خیلیییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت اینه که هم چک بزارم اجرا هم بگم منم طلاق نمی‌خوام و پولم بگیرم

دقیقا. اون دست میذاره رو نقطه ضعف شما . اگر ببینه دوست نداری طلاق بگیری میگه طلاقت میدم و اگر ببینه دوست داری طلاق بگیری میگه طلاق نمیدم

دقیقا. اون دست میذاره رو نقطه ضعف شما . اگر ببینه دوست نداری طلاق بگیری میگه طلاقت میدم و اگر ببینه ...

اونوقت بچه هام می‌بره اذیتم می‌کنه یعنی شما میگی چک بزارم اجرا بعد روز دادگاه بگم طلاق نمی‌خوام .؟؟؟؟

والا وکیل میگه بزار بعد طلاق نمیدونم والا منم موندم

یک راه حل دیگه هم داری. آخرین ساعت جلسه دادگاه یکی از قاضی ها اونجا باش جلسه تمام شد خواهش کن چند دقیقه قاضی ببینی. اصل ماجرا براش بگو ببین اون به عنوان قاضی چه رای میده؟

اونوقت بچه هام می‌بره اذیتم می‌کنه یعنی شما میگی چک بزارم اجرا بعد روز دادگاه بگم طلاق نمی‌خوام .؟؟؟ ...

الان میگه طلاق میخواد بچه ها بده به شما؟ 

من میگم شما نه بگو طلاق میخوام نه بگو نمیخوام. هر چه اون گفت بگو باشه که نفهمه حساسیت شما رو

[QUOTE=165599248]الان میگه طلاق میخواد بچه ها بده به شما؟  من میگم شما نه بگو طلاق میخوام نه بگو نمیخوام. هر چه ...[/QUOTEرفته دادخواست طلاق داده اونروز تو شورا میگه دیگه دوسش ندارم هنوز روز دادگاه نرسیده میگه بچه ها رو هم نمی‌دم بهت 

[QUOTE=165599248]الان میگه طلاق میخواد بچه ها بده به شما؟  من میگم شما نه بگو طلاق میخوام نه بگ ...

خب پس دیگه منتظر چی هستی. اگر واقعا بچه هات پیخوای با همین چک میتونی بچه ها رو بگیری . اون که در هر صورت گفته بچه ها نمیدم دیگه چه ترسی داری از وصول چک؟