2777
2789
عنوان

کسایی که پوست لبشون رو‌میکنن بیان

321 بازدید | 22 پست

سلام بچه‌ها 

امیدوارم تو این روزا حالتون خوب باشه 

من چندین سال از زمان بچگیم ناخن میخوردم به شدت ادم مضطربی هستم ی مدت دکتر به خار استرس بهم قرص کلرودیازپوکساید داد بهم به طرز وحشتناکی و عجیبی پوست ناخن و لبم رو نمیکندم خیلی عالی‌ بود اما بعد از یک ماه انگار استرسم که با ناخن خوردن و کندن لب بروز میدادم با قرص سرکوب میشد وقتی قرص کنار گذاشتم دیگه ناخن‌هامو نخوردم حتی نمیکنم ناخنامو اما وقتی خیلی اضطراب دارم بخصوص دوران قبل از پریود خیلی می‌کنم لبامو 

کسی هست مثل من باشه؟ کسایی که این کارو‌میکنن بیاید بهم انگیزه بدیم که هوشیار باشیم همیشه و  دیگه این کارو نکنیم

وای من قبلا خیلی پوست لبمو میکندم😩الان خیلیییی کم

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ناخونامو بچع بودم میخوردم.هفت هشت سال میخوردم.یادمه دیگه ناخون نمونده بود ک بخورم پوست سر انگشتمو میخوردم...ولی واقعا ناخواگاه از سرم افتاد احتمالا اینم اونجوری باشه ناخوداگاه بپره از سرت

منم ناخونامو بچع بودم میخوردم.هفت هشت سال میخوردم.یادمه دیگه ناخون نمونده بود ک بخورم پوست سر انگشتم ...

خداکنه مثلا داریم فیلم میبینیم من همش بدون اینکه متوجه بشم پوست لبمو میکنم خواهر کوچیکم همش بهم میگه بس کن ناخن خوردنت گذاشتی کنار حالا این شروع شد حس میکنم له میشم از حرفش اما بازم نمیشه

من قبلن ناخونامومیجویدم،،،بزرگ ترشدم دیگ خودب خودنمیکنم،،اصن بدم میاد،،،پوسته لبونمیکنم ولی حرصی چیز ...

دقیقا منم حس میکنم از استرس خیلی زیاده 

اما چ کنم 

قرصه هم دیگه حاضر نیستم بخورم‌چون اعصاب به شدت میریزه بهم

خب چطوری چیکار کردی که تونستی

مقاومت کردم .یه چیزی هم دکتر روان پزشک بهم گفت واقعا تاثیر داشت .گفت هر موقع دستت رفت به طرف صورتت اگه نشسته هستی یه لحظه بلند شو و دوباره بشین دیگه حس کندن نمیاد با کمال تعجب انجام دادم و دیدم درسته...اگه ایستاده هستی راه برو .ورزش هم که عالیه ...

مقاومت کردم .یه چیزی هم دکتر روان پزشک بهم گفت واقعا تاثیر داشت .گفت هر موقع دستت رفت به طرف صورتت ا ...

چ جالب تا حالا این روش کسی بهم نگفته بود 

مرسی عزیزم امتحان میکنم دعا کن جواب بده دیگه خجالت میکشم

من کلن خیلی استرسیم،،کوچکترین موضوعی سفیدمیشم،،دسوپام یخ میکنه،کف دسم عرق میکنه،خوابم نمیبره،،،کلن خ ...

خیلی هسچ دردی به اندازه استرس بد نیست

به نظرم ی‌مریضی‌خاموشه چون همه فکر میکنن ادم‌خوبه اما از درون ادم‌نابود میشه

همون موقعه ک ادم صداقلبشومیشنوه،،ازسکته بدتره

دقیقا

من ی بار رفته بودم عطاری ی چیز ارام بخش بگیرم خانمه منو دید گفت دختر جان تو دیگه چرا اومدی ارامبخش بگیری همسن‌خای ما باید دنبال این داروها باشن اما من به خاطر این مشکل دلم از هر پیری پیرتره 

توعم الکی دلت شورمیزنه؟

آره 

مثلا من الان باید ی کاری انجام بدم و تحویل بدم با وجود اینکه نمیگم عالی انجام میدم اما کارام همیشه ی نتیجه نرمال داشته اما همش دلم شور میزنه که نکنه بد بنویسم و همین دلشوره و اضطراب تو کل روز با منه و دیگه یادم میره اصلا برای چی اینجوریم

نمیتونم دردمو‌به کسی بگم😔