2777
2789
عنوان

تو دستشویی بودم روباه اومد داخل

| مشاهده متن کامل بحث + 3627 بازدید | 99 پست
واست زدم عزیزم میشه واسه منم بزنم https://www.ninisite.com/discussion/topic/5401530/کسی-میدونه-واس ...

زدم نفس

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روباه ،مثل گربه است  حمله نمیکنه که ، از ادمم هم فراریه

روباه رو با گربه مقایسه میکنی شانش کم میشه چیه گربه اه اه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

یبار تو‌ بارداریم رفته بودیم رستوران رفتم داخل سرویس بهداشتی درو باز کردم گربه پرید بیرون از ترسم جیغغغغ کشیدم کل گارسونا ریختن تو دستشویی 😃😃😀خواهرمم بود باهم جیغ کشیدیم

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

این قسمت روباه هیز🤭😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
روباه خیلی نازه کههه😂😂😂😂 من روستا رفتم توالت با خیالت راحت کشیدم پایین همون موقع دوتا قورباغه ا ...

من با قورباغه زباد همکلام شدم اینجا😢 دیگ ترسم ریخته فک کن روتو برگردونی ببینی روباه زل زده بهت

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
اون تاپیک حس شیشم یه سر بزن لطفا😆😇

اوههههه نهههههه

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 
سلام استارتر عزیزم معذرت پست نامربوط میذارم ممنون میشم گزارش بزنین  https://www.ninisite.com ...

زدم

تو هم واسم گزارش میزنی؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5283930/کسی-که-مرده-رو-حلال-میکنید?postId=165526403

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی

پ چرا ما بچه بودیم تو همه داستانا گرگ و روباهو باهم میاوردن؟ 

من فک میکردم روباهم مثل گرگ وحشیه😐😐😐 

الان میگین مثل گربست

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩