سلام به همه بیایید به شما بگم درد قلبمو یه دختر سالم دارم شوهرم عالی نیست ولی خوبه ولی از هیچی تو زندگیم لذت نمیبرم همش ته دلم غم دارم احساس میکنم همه خوشبختن فقط من بیچاره ام انقدر قلبم آشوب میشه که دیگه نمیتونم تحمل کنم میزنم زیر گریه
🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
وقتی خواهر شوهرم بهم محل نمیده با مادرش میگه و میخنده منم پایین با دخترم تنها میشینم خیلی احساس بدی میگیرم انگار خیلی تنهام
🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
گریه درمون لحظه ای دردم شده خیلی حالم بده پیش هیچ کسم حالم خوب نمیشه
خب شما هم با مادرتون حرف بزنید سعی کنید تنها نباشید
میرم خونه مادرم یا خواهرم ولی این حس نا امیدی همیشه باهامه خسته شدم همش احساس میکنم واسه هیچ کس مهم نیست بود و نبودم
منم اینطوریم . خیلی حساس تنهایی میکنم سرم داره از درد میترکه از فکر
خدا کمکمون کنه بی پولی بی کاری همش کار خونه دیگه خسته شدم از این روزای یکنواخت از اینا بدتر احساس بد به زندگی داغونم کرده