2777
2789

مشکل بیماری زمینه ای هم داره دوبار انژیو شده و ریه اش مشکل داره و اضافه وزنم داره سنشم ۴۸ 

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

مادربزرگ‌منم بستریه

فردا مرخض میشه

بستری شد سرفه هاش خوب شد

تاپیک آخرم هست 

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مادر شوهره من با تمامه مریضی ها و سنه بالا و قندش،خوب شد

مادربزرگ منم

۸۶ ساله س

شرح حالش رو تو تاپیک آخرم گفتم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
حتما باید بستری بشن    تلویزیون داره دایم میگه دیر نیاید

بستریه دو روز پیش خیلی بدحال شد بستری شد

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
بابا و مامان منم الان دوهفته هست درگیر این مریضی هستن و حالشون بده و من هیچ کاری نمیتونم براشون بکنم ...

عزیزم نگران نباشه انشالله رفع میشه