2777
2789
عنوان

خوابم خیلییییی سنگینه..بچم...😩😩😩

440 بازدید | 33 پست

خوابم خیلی سنگینه...یا باید چن‌بار صدام کنن یا باید تکونم بدن...بچه هفت ماهم دوبار تاحالا از رو تخت افتاده..زودتر بیدار میشه بازی میکنه....اوایل زایمان کرده بودم بهتر شده بودم الان برگشتم به قبل بچه داری...چن‌شبه همسرم میگن بچه پامیشه بیقراری میکنه صدات میکنم متوجه نمیشی میارمش تو سالن راش میبرم خوابش میبره میگن شاید تا صب دو سه بار اینکارو کنم اما من اصلا متوجه نمیشم😬😬😬بچه بزرگتر شه میترسم فضولی کنه و من هیچی نفهمم چون خوابم...زود خوابیدنم امتحان کردم..درضمن نمیشه رو‌زمین بخوابیم چون چهاردست و پا میره کار خطرناک میکنه..دور تختو بالشت میزارم اما فک کنم از رو اونام رد میشه...میزارمش تو تخت خودش اما میاد رو تخت ما و بعدشم میفته😩😭😩😭😭

لایکم نکنین..برا حاجتم لطفا صلوات بفرستین..ممنونم

شب داخل اتاق رو زمین بخوابید با در بسته 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب که خوابتون سنگینه کاش منم مثه شما بودم

ولی حتما تو روز خیلی خسته میشین که انقد راحت میخوابین

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
چه خوب که خوابتون سنگینه کاش منم مثه شما بودم ولی حتما تو روز خیلی خسته میشین که انقد راحت میخوابین

نه اصلا ...بابام همیشه دعوام میکنه...اونقدارم دیگ خوب نیس ینی اگ تو عذوسی باشمم خوابم میبره 😬😬😬😬😩😩😩😩😭😭😭

لایکم نکنین..برا حاجتم لطفا صلوات بفرستین..ممنونم

وای من ی پشه بالا سرم رد بشه بیدار میشم اوایل که بچم کوچیکتر بود شبی هزار بار بلند میشدم ی ذره غلط می‌خورد من بیدار بودم 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه