2777
2789
عنوان

همسرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 61 پست

سوره ناس را خیلی بخون ،تا از وسوسه شیطان رها بشی ،به زندگی های دیگران کمتر نگاه کن ،سعی کن چشمت را ببندی ،به خونتون بیشتر دعوتش کن و از مادرت بخواه تدارک شام ببینه ،مشغله هات را کم کن باهاش وقت بگذرون ،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره ناس را خیلی بخون ،تا از وسوسه شیطان رها بشی ،به زندگی های دیگران کمتر نگاه کن ،سعی کن چشمت را ب ...

نه خداروشکر چیزی کم نمیزاره هرچی بخوام جورمیکنه حتی اگا نداشته باشه فقط چهره اش

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
عزیزم دوست داری بازهم بگم؟ 

یعنی اگه برمیگشتی به عقب بااون فرد ادامه میدادی؟

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
اره ،ادامه میدادم ولی مشکلی که از سمت خودم بود حل میکردم 

بنظرت من چکار کنم الان 

نزار شیطون وسوست کنه ،نگاهت را به نامحرم ننداز ،من خیلی به مردای دیگه نگاه میکردم و چهرش را مقایسه میکردم ،پیش خانوادم خیلی میگفتم به دلم نمیشینه ،همه اینا اشتباه بود ،اون خیلی پاک بود و خانواده خوبی داشت ولی الان چی شوهر من با وجود دو تا بچه با صدتا دختر و زن دوست هست اینقدر هم ماهره عذابش را من میکشم ،دلت را بسپار به خدا اگه ادم خوبی هست به سمتش برو 

نزار شیطون وسوست کنه ،نگاهت را به نامحرم ننداز ،من خیلی به مردای دیگه نگاه میکردم و چهرش را مقایسه م ...

اره منم چون ادم خوبیه به خدا توکل میکنم میرم جلو دیگه هرچی خدا بخواد حالا هم که اینارو گفتی فکر طلاقم دیگه نمیکنم مشکلم همین بود فقط

نزار شیطون وسوست کنه ،نگاهت را به نامحرم ننداز ،من خیلی به مردای دیگه نگاه میکردم و چهرش را مقایسه م ...

چهره اشم سعی میکنم به دلم بشینه

حتما مشاوره خوب برو و از مشاوره بخواه کمکت کنه دوسش داشته باشی ،اگه واقعا بخواهی دوسش داشته باشی همه اون چیزایی که مانع میشه را کنار میزنی ،عزیزم مرد خوب جواهره ،مثل من نکن ،حالا خوبی هاش را میبینم ولی خیلی دیر شده 

حتما مشاوره خوب برو و از مشاوره بخواه کمکت کنه دوسش داشته باشی ،اگه واقعا بخواهی دوسش داشته باشی همه ...

خیلی ممنون فداتشم عمرم واقعا ممنون امیدوارم بحق ۱۲تن زندگیت درست بشه توهم دعام کن عمرم

خیلی ممنون فداتشم عمرم واقعا ممنون امیدوارم بحق ۱۲تن زندگیت درست بشه توهم دعام کن عمرم

خدا کنه ،خیلی افسرده شدم خدا کنه هیچ کس مثل من نشه ،من خوبی هاش را حالا میبینم الان زیبا میبینمش ولی چه فایده ،