2777
2789
عنوان

همسرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 61 پست
مقایسه اش نکن هم توهینه ب خودت هم همسرت، یه لحظه فکرکن همسرت شمارومقایسه کنه،چقدحالت بدمیشه؟میخوره ...

درسته ولی دست خودم نیس غیر ارادی مغزم انالیز میکنه واقعا ناراحت میشم

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه مثل هم نیستند ،من خیلی اشتباه کردم تو زندگیم ، من هم عقد کردم به دلایلی مثل اهل زندگی بودن و هزا ...

خب الان چی کجایی متاهلی دوسش داری؟

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
ایا بقیه هم میگن تجصیلاتش کمه ،من دوران عقد بهم زدم ،ولی حالا خیلی پشیمونم

نع بقیه نمیدونن فقط مامانم میدونه همه فک میکنن دیپلمه

درسته ولی دست خودم نیس غیر ارادی مغزم انالیز میکنه واقعا ناراحت میشم

ب این فکرکن همه ی آدماعیبا ونقصایی دارن همه قرارنیست یه جورباشن،شبیه مدلاباشن،یایه قیافه ورفتار رویایی

من فکرمیکردم سالهابایدیکی یکی سپری شوندتاهربارآدم یک سال بزرگترشود..امااینطورنیست.این اتفاق  دریک شب رخ میدهد.
اولین پیشنهادم به تو اینه که احساست را پیش کسی نگو ،نگو چهرش به دلت نمیشینه ،خیلی تاثیر داره ،

واقعا پس من همش میگم

بعد از عقد فشار روحی که روم بود دو برابر شد ،نگاه بقیه ازارم میداد،سنم بالا رفته بود ،دوباره ازدواج کردم با کسی که چهرش به دلم میتشست ،ولی خوشبخت نیستم مردم فقط چهره معقول داره هیچی نداره همه حرفاش دروغ بود دست بزن داره و از پس زندگیش بر نمیاد ،

عزیزم من اگه برمیگشتم به موقعیت قبلی این کارا را میکردم ،شما دیگه انتخابت را کردی ،فقط هنوز اون رو نپذیرفتی ،اگه از خوبی هاش نمیتونی به خانوادت بگی لاقل از بدی هاش هم نگو تا کم گم چشمت حوبی هاش را ببینه ،گگفتن یه حسن دیگه هم داره اینه که کسی اظهار نظر نمیکنه ،