2777
2789
عنوان

بارداری بدون علائم

171 بازدید | 19 پست

کسی بوده بدون علائم باردار بوده باشه

الان من فقط تکرر اردار دارم که نمیدونم 😐 از سردی یا بارداری

بعضی وقتااااا ضعفم میکنم در حدی که حالت تهوع میگیرم بیشتر صبا

نزدیک 10،12 روز ازموعد پریم گذشته و نشدم 

علائم دیگه ندارم

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیبی میزدی,,,,

تازه امروز به فکر افتادم که نکنه هستمو عقب افتادگیش الکی نیس😂بیرون نمیرم باید صب کنم تا همسرم بیادو اونم که شیفته 

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
منم علایم نداشتم ولی خون لانه گزینی داشتم

اونم ندارم جالبه یه هفته قبل پری تیر میکشیدو لک میدیدم ولی فقط دو سه بار تیر کشیدن هس کردم بدون لک

تازه امروز به فکر افتادم که نکنه هستمو عقب افتادگیش الکی نیس😂بیرون نمیرم باید صب کنم تا همسرم بیادو ...

منم عقب انداختم اما سه روزه ولی بیبی منفیه...

علایم پریودی داشتم ولی اونام دیگه ندارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍سلام بر غریب ترین و تنها ترین دردانه ی عالم✋
دوست منم هیچی علائم نداشت فقط پریودش عقب افتاد 

چه جالب 😕 نمیدونم گیج شدم نمیتونم تا فردا باید صبر کنم ببینم اونجا چ خبره😅

عزیزم تکرر ادرار خود‌ش یکی از مهمترین علائمه دیگه. 

😅 من گذاشته بودم رو حساب سردی شدن خودمو بستم به چای نبات