2777
2789

بگيد لطفا

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

شندیم خوبه عزیزم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

کلیون کاسه ای میگی ؟برای پوست خشک خوبه مادر من به دست هاش میزنه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شندیم خوبه عزیزم 

قيمت حدوديش رو ميدونيد؟

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
کلیون کاسه ای میگی ؟برای پوست خشک خوبه مادر من به دست هاش میزنه

نمى دونم هنوز نگرفتم ولى پوست منم خيلى خشكه توى اين فصل بدتر هم ميشه

ساخت چه كشوريه براى مادرتون؟

من کرم چند منظوره ش رو دارم چند سال هست عوض نکردم، پوستم چرب نیست. آبرسان ش هم باید خوب باشه 

چرا اينقدر قيمتاش توى بازار متفاوته 

چجورى بدونم اصل هست يا نه؟

اين كه من مى خوام بگيرم فرانسويه

نمى دونم هنوز نگرفتم ولى پوست منم خيلى خشكه توى اين فصل بدتر هم ميشه ساخت چه كشوريه براى مادرتون؟

اگه استباه نکنم کلیون ایتالیاییه،مامانم سالهاست استفاده میکنه ولی برای دستهاش

اگه پوستت خیلی خیلی خشکه یعنی جوش نمیزنی یاردلی سبز رنگ بزن،مادر من برای صورتش یاردلی سبز میزنه،انگلیسی هم هست

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
وای خوشبحالت من پوستم چربه هی جوش میزنم😭

دوست عزيز هر دوى اين ها بده پوست من پوسته پوسته شده از خشكى

البته تجربه ى چربى پوست و جوش رو دارم دليلش بى نظمى هورمونى بود 

چرا اينقدر قيمتاش توى بازار متفاوته  چجورى بدونم اصل هست يا نه؟ اين كه من مى خوام بگيرم فرانس ...

عزیزم من سال 97، 50ت خریدم، الان حدود 100 ت باید باشه، فکر کنم قوطی کوچک بزرگ داره 

جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.

ممنونم پينك و عاليه جون براى راهنماييتون🌹