در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
کلیون کاسه ای میگی ؟برای پوست خشک خوبه مادر من به دست هاش میزنه
نمى دونم هنوز نگرفتم ولى پوست منم خيلى خشكه توى اين فصل بدتر هم ميشه
ساخت چه كشوريه براى مادرتون؟
من کرم چند منظوره ش رو دارم چند سال هست عوض نکردم، پوستم چرب نیست. آبرسان ش هم باید خوب باشه
چرا اينقدر قيمتاش توى بازار متفاوته
چجورى بدونم اصل هست يا نه؟
اين كه من مى خوام بگيرم فرانسويه
دوست عزيز هر دوى اين ها بده پوست من پوسته پوسته شده از خشكى
البته تجربه ى چربى پوست و جوش رو دارم دليلش بى نظمى هورمونى بود