2777
2789
عنوان

نوزاد

178 بازدید | 40 پست

سلام دخترم ۲۰ روزشه شر خودم رو میخوره    لطفا بگید اینا که میگم طبیعیه یا نه؟ 

از خواب میپره گاهی چوری میپره که بیدار میشه از خواب  گاهی هم نه فقط دستاش رو میاره بالا و  یلحظه انگار میلرزه 

تو خواب  صداهای مثل ناله میکنه  از اروز اول هم همینطور بوده که تو خواب ناله میکرده  البته گاهی  هستش و خیلی کم‌هم  خیلی اروم‌میخوابه 

نگرانم که مشکلی باشه و من ندونم ؟

همین اول ار همه اونایی که جواب میدن ممنونم

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دهه هشتادی بچه چندمته؟

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

بچه من ۴۵ روزه هستش.عادیه .الان خوب شده تقریبا

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
دهه هشتادی بچه چندمته؟

اول 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
فک کنم رفلاکس داشته باشع

خودم هم شک دارم به همین چیکار کنم