2777
2789
عنوان

نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 40 پست
اول 

آها

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روز اول ناله میکرد؟

اره

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
گفتم فکر میکنم چون بچم به خاطر رفلاکس ناله می‌کرد تو خواب  نخوریم حالا

نخوردمت بابا😅واسم سوال شد خوب.اخه دختر اولم این طوری بود مشکلی نداشت واسه دومی خواستم بپرسم 😅

بنده ها خدا دارن ....
نخوردمت بابا😅واسم سوال شد خوب.اخه دختر اولم این طوری بود مشکلی نداشت واسه دومی خواستم بپرسم 😅

شاید کم بوده من مطمئن نیستم که بچه رو ندیدم که بگم یکی از علائم های رفلاکسه البته دختر من شدید بود

عزبزم رفلاکس باشه کلی بالا میاره و وزن نمیگیره و سینه ام نمیگیره اصلا هی سرشو میبره عقب نگران نباش

شیر میخوره خوب 

دو سه روزه کم یا زیاد بالا میاره  دو بارش  خیلی بود که بالا اورد 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
عزبزم رفلاکس باشه کلی بالا میاره و وزن نمیگیره و سینه ام نمیگیره اصلا هی سرشو میبره عقب نگران نباش

هنوز 20 رو شه ایشالله که نباشه ولی اگر هم باشه بعد یک ماه خودش رو نشون میده شاید هم رفلاکس خفيف داشته باشه

شاید کم بوده من مطمئن نیستم که بچه رو ندیدم که بگم یکی از علائم های رفلاکسه البته دختر من شدید بود

ی سوال دیگه  گاهی هم حس میکنم یچی میاد تو حلقش که بااین که شیر نمیخوره  صدای قورت دادن میده  میتونه  این مال رفلاکس باشه

شیر میخوره خوب   دو سه روزه کم یا زیاد بالا میاره  دو بارش  خیلی بود که بالا او ...

ریفلاکس دو نوع داریم ی نوع اشکال ک بچه هر دفعه شیر بخوره کلی بالا میاره و سخت سینه مادر رو میگیره و همش حالت کمونیه تو خاب

ی نوع پنهان ک بالا نمیاره فقط سینه خس خس میکنه مثل سرماخوردگی

ب نظرم زیادی خورده یا بعد شیر خوردن تکونش دادی ک بالا اورده

برای اطمینان میتونی ببریش چکاپ پیش دکترش

شیر میخوره خوب   دو سه روزه کم یا زیاد بالا میاره  دو بارش  خیلی بود که بالا او ...

اگه چند روز دیگه هم بالا اورد مطمئن باش رفلاکسه فقط شما اروغشو بگیر زیر سرش یکمی بالاتر بیار ببین چجوری 

من از دست دخترم دیگه متخصص رفلاکس شدم البته دارد های دکتر هم اصلا ندادم بهش

ریفلاکس دو نوع داریم ی نوع اشکال ک بچه هر دفعه شیر بخوره کلی بالا میاره و سخت سینه مادر رو میگیره و ...

هر دفعه که شیر میخوره  بالا نمیاره   

سینش هم نمیدونم خس خس میکنه یانه متوجه نشدم تا الان