2777
2789
خواب دیدم باکسی که فوت شده تو یه خونه بودیم البته اعضای دیگه از خانواده اش هم تو خواب بودن، بعد بهش ...

ثروت و خوشحالی زیادی به شما میرسه،اگه خدایی نکرده مشکل تو سلامتیتون دارین،به معنای درمان بیماریه

روح اون شخصی که فوت کرده در آرامش و شادیه

صحبتی که بینتون اتفاق افتاده،به خاطر اینه که از قبل توی ضمیر ناخودآگاهتون وجود داشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره گلم بگو

عزیزم من امشبو بدون اینکه بهش فکر کنم زیاد خاب جن دیدم ک همش اذیتم میکردن

معنیه بدی داره؟؟؟

کلا خابای پریشون زیاد میبینم ک میدونم بخاطر درگیرا و مشغله هامه ولی اذیتای توی خابه امشب ینی چی

عزیزم من امشبو بدون اینکه بهش فکر کنم زیاد خاب جن دیدم ک همش اذیتم میکردن معنیه بدی داره؟؟؟ کلا ...

نگرانش نباش عزیزم،منم اینجورین اتفاقا و خیلی تو خواب اذیتم میکنن

همینطور ک میدونیم اونا وجود دارن،و بیشتر با افکارمون جذب میشن.همین پیگیریم اونارو جذب میکنه به زندگی

و اینکه که میگی مشغله زیاد داری صددرصد تاثیر داره،از من به شما نصیحت به هیچ وجه بهشون فکر نکن هرچی بیشتر بهشون فکر کنی و پیگیر باشی ممکنه فراتر بشه اذیتاشون و از دنیای خواب به دنیای واقعی برسن

ثروت و خوشحالی زیادی به شما میرسه،اگه خدایی نکرده مشکل تو سلامتیتون دارین،به معنای درمان بیماریه رو ...

مرسی عزیزم ،ترس اینو داشتم که گفتم چرا نمیزاری از پیشت برم ومیخواستم بیام ولی روم نمیشد چطور بگم ناراحت نشه وآخرکه بیدارشدم اون همچنان نشسته بود منم کنار مادر وخواهرش بودم

ثروت و خوشحالی زیادی به شما میرسه،اگه خدایی نکرده مشکل تو سلامتیتون دارین،به معنای درمان بیماریه رو ...

دقیقا درست میگی حرفایی که زدیم همون حرفای قدیم واختلافات بینمون بود که این چند روز که خبرفوتش شنیدم همش میامد تو ذهنم ،ممنون بابت تعبیر قشنگت