2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم تا جایی که بلد باشم

خواب دیدم که یه زمین باغچه خریدیم بعد یه قسمتی از زمین اون باغچه قبر هست یه قبرستان کوچیک در حد ۱۰ ۲۰ تا قبر بعد مرده های داخل قبر ها دستشون از قبر بیرونه این دست ها بعصیاشون سالمن بعضیاشون اسکلت شدن

بعد همسرم قصد داره اون قبرستان رو روشو بپوشونه که توی باغچه فضای ترسناکی نباشه

منم دارم از کنار قبر ها راه میرم و به دست هاشون نگاه میکنم جلوی پام یه ساعت‌مچی میبینم که افتاده رو زمین هرچی جلو میرم بازم ساعت مچی میبینم

بعد یه پلاستیک ور میدارم که جمعشون کنم اندازه یه پلاستیک دسته دار کوچیک میشن ساعت مچیا و همشونم گرون هستن روی زمین یه مقدار اسباب بازی هم هست که مادرشوهرم یه مقدار از اونا رو توی پلاستیک من که توش ساعت مچیا رو گذاشتم میزاره

خواب دیدم که یه زمین باغچه خریدیم بعد یه قسمتی از زمین اون باغچه قبر هست یه قبرستان کوچیک در حد ۱۰ ۲ ...

عزیزم کار مهمی به زودی پیش میاد واستون ک باید انجامش بدین واسه انجام این کار از کسایی مشورت میگیری که شایسته نیستن پس دقت کن با چه کسایی مشورت میکنی درباره کارت

مشکللتی ممکنه به وجود بیاد و ممکنه دشمنانت آزارت بدن ولی از پسشون ب سادگی برمیای،پول زیادی بهتون میرسه و شادی بزرگی تو خونوادتون پیش میاد

آره گلم بگو

خواب دیدم باکسی که فوت شده تو یه خونه بودیم البته اعضای دیگه از خانواده اش هم تو خواب بودن، بعد بهش گفتم چرا میگی که از پیشت نرم گفت عصبانی بودم یه چیز گفتم ناراحت نشو بعدش اومدم کنار خواهر ومادرش نشستم اونم بود تعبیرش چیه؟

این شخص کسی هست که من قبلا به دلایلی ترکش کردم