2777
2789

عدسي

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کشک بادمجون

میرزاقاسمی

سمبوسه

خاگینه

کل جوش

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
کل جوش چیه وقتی اینومیگن میفتم یادماشین جوش آورده که آب میریزن روش

کل جوش یه غذای سنتیه که اکثر شهرها این غذا رو درست میکنن

اما دستورش یه مقدار متفاوته

من اینجوری درست میکنم پیازو تفت بده یکم آرد بریز نمک وزرد چوبه داخلش کمی برنج ولپه میتونی عدس هم بریزی بعد ترکیب کشک ودوغ رو هم میزنی داخلش میریزی شعله رو زیاد کن تند تند هم بزن تا بجوشه وقتی جوشید زیرشو کم کن تا موادش بپزه بعد گوجه ی رنده شده وگردوخرد شده بریز بذار جابیافته 

این غذا مثل آبگوشت هستش ونون داخلش تلییت میکنن 

روش هم پودر  آویشن و سرخ کن بریز

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔