2777
2789

سلام مامانا، من هشت هفته م تمومه و توی نهم ولی قلب جنین تشکیل نشده و دکترم دیشب بهم قرص زیرزبونی  داده تا سقط بشه

لطفا اونایی که استفاده کردن راهنمایی کنن چیکار کنم و چی بخورم راحت سقط بشه و اذیت نشم خیلی میترسم چون توی این شهر تنهام و کسی رو ندارم.. بیمارستانم نخواستم برم

عزیزم برای سقط عجله نکن. 

اگر قلب تشکیل نشه، خود به خود سقط اتفاق میوفته. 

ممکنه زمان بگذره و قلبش تشکیل بشه. خواهش میکنم عجله نکن. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واژینال بذار دوتاشو دوتا هم زیر زبونت . تواون تایم خبلی تشنت میشه ولی اب نخورد تاثیرشو پایین میاره 

یعنی کویر میشی ها ولی سعی کن نخوری هی هر نیم‌ساعت یکی زیر زبونت بذار 

ایرانیه یا خارجی؟

امید زندگیم دوقلوهام😍 

منم دست تنها بودم، ولی لااقل شوهرت خونه باشه، 

قبل مصرف قرص های واسه خودت کاچی اماده کن، 

دمنوش زعفرون و نبات غلیظ، دمنوش تخم شیوید هم خوبه که همراه نبات استفاده کنی، طناب بزن، موقع دردات دراز نشست برو، تا راحت تر دفع کنی، فعالیت خیلی مهمه

عزيزم اگه ميتوني يك هفته ديگه صبر كن يا با يه دكتر با تجربه مشورت كن اينجا بعضي بچها بودن دكتر گفته سفط كن ولي بعد يك هفته قلبش تشكيل شده بخاطر اينكه لفاحش دير بوده

هشت هفته برای نتیجه گیری زوده اگه میتونی یکی دو هفته صبر کن و به یه دکتر دیگه هم مراجعه کن 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
عزیزم برای سقط عجله نکن.  اگر قلب تشکیل نشه، خود به خود سقط اتفاق میوفته.  ممکنه زمان بگ ...

میترسم بزرگ بشه همین طوریشم ساک و کیسه زردهه رد کرده و 30میلیمتر شده

دکترمم گف از لحاظ پزشکی دیگه قلب تشکیل نمیشه