2789
عنوان

با یه هندوستانی چت کردم و بدجور چشمش گرفته بود!+عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 143269 بازدید | 1677 پست
البته وضع اروپا به مراتب بهتره فاجعه توی ایرانیای امریکاست حتی زبان هم بلد نیستن خیلی داغونن خیلی ول ...

در مورد امریکا شنیده بودم 

خودم اروپام درست میگی حرفتو ایرانی بازی هاشون فقط برا خودشونه 

زبان برخی کشورهای اروپایی چون المان خیلی سخته خیلی ها حتی بعد چندسال هنوز فقط در حد خیلی خیلی ابتدایی بلدن و برا همینم هیچ وقت با خارجی بر نمیتونن بخورن و نمیتونن مدعی باشن ولی اگه مسلط به زبان باشن قورتشون میدن 

اصل حرفتو گرفتم 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره ولی عکسای پیجشه اینا😁میگفت شب برات نامه هندی مینویسم😂😅

اخیه...................چه رمانتیک........................ولی فکر کنم جدی گرفتش میخوای زنش بشی.............................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
یکی از دوستان میگفت یکتاپرستن😂اخه سینکه دینش ولی من خودم عشق دارم بابا منو چه به این پسر کاکولو😂

😁😁😁😁😁اخه مراسما مذهبیشون پهن مالیدن و پرت کردن به همدیگست

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
در مورد امریکا شنیده بودم  خودم اروپام درست میگی حرفتو ایرانی بازی هاشون فقط برا خودشونه  ...

خوبه که ایرانی بازی هاشون برا خودمونه همین الانشم با ایرانیا کلی مشکل دارن دیگه لازم نیست این دوستان با فرهنگم اضافه بشن 

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
😁😁😁😁😁اخه مراسما مذهبیشون پهن مالیدن و پرت کردن به همدیگست

نه بابا.........................................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
اخیه...................چه رمانتیک........................ولی فکر کنم جدی گرفتش میخوای زنش بشی....... ...

😂😂😂نه بابا این نی نی سایتیا گفتن بهش بگو بنویسه نی نی سایت گفتم اونوقت لو میریم و برگشتم بهش گفتم نامه بنویس هندی واسه شماها بفرستم

18 سالگی با دختر خاله ام پیش شماره کشورای دیگه می‌گرفتیم و از صدای یکی خوشمون اومد ایرلندی بود طرف خیلی پولدار به من می‌گفت ویزا میگیرم بیا اونور مترجمی زبان بخون 😂😂😂 اسی کلی شباهت داریم با هم،، پارسال تو آتشکده زرتشتیان در یزد با دو تا اروپایی خبرنگار دوست شدم وای عکس از من گرفتن شوهرم عصبی شد داشت خودشو جر میداد دقیقا 50 ساله اما خیلی با کلاس و زیبا بودن باور کن یه دندون هایی داشتن که انگار خدا دو ماه وقت گذاشته بود تا درستشون کنه 😂😂😂 تازه به من گفتن بخند عکس بگیریم 😂😂 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
😂😂😂نه بابا این نی نی سایتیا گفتن بهش بگو بنویسه نی نی سایت گفتم اونوقت لو میریم و برگشتم بهش گفتم ...

بفرستش نامه رو............................خیلی هیجان انگیزه......................

خوبه که ایرانی بازی هاشون برا خودمونه همین الانشم با ایرانیا کلی مشکل دارن دیگه لازم نیست این دوستان ...

جلو خارجی ها خوبن سعی میکنن بهترینشون باشن 🤣 

ولی تو اکثر قومیت ها این رفتارها هست فقط عرب و ترک ها رو دیدم خیلی پشت  همن 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما