یه مامان خوشگل ،اومده از مامانای دیگه خواسته برای تو دلی ش ،اسم مذهبی دخترونه پیشنهاد بدن.تاپیک ش شده پر از حرف های پرت!!!چرا می گم پرت ؟پرت یعنی اضافه.دوست خوبم اگر نظری نداری،اگر از علاقه مندی هات نیست.لطفا اصلا وارد اون تاپیک نشو.بنده ی خدا تاپیک شو بست!چرا آخه؟
به نظر من همه ی اسم های زیبای دخترانه شایسته حضرت زهرا.وفرزندانشون هست.ائمه ی ما دختران شون رو با اسامی گلها صدا می زدن.مثلا مادر امام زمان اسم مبارکشون ملیکا بوده.امام حسن عسگری گاهی اوقات سوسن هم صداشون میزدن.یا نام مادر امام سجاد شهربانو بوده ،شاهزاده خانم ایرانی،اما امام حسین غزاله به معنای آهو صداشون می زدن.ببینید چقدر لطیف و زیبا. من دخترام و به تمام اسم های قشنگ دنیا صدا می زنم.در دین ما تاکید به نام نیک شده.یاد بگیریم اگر مذهبی هستیم ،سیره ی ائمه رو عمل کنیم.من به نیت حضرت مهدی ،اسم دخترم رو سِلما به معنای صالح گذاشتم.توی دلم دخترکم و متبرک کردم به یکی از القاب حضرت مهدی.بزرگ تر که بشه براش قصه ها خواهم گفت.دختر دومم رو هم نورا گذاشتم،بازم به نیت حضرت زهرا.نور به معنای روشنایی هست.اینکه می گید نور ،نورا نیست!خدمتتون بگم که در روایات از گذاشتن اسم نور ،بدون تغییر روی فرزند نهی شده.حتی در بعضی از منابع مذهبی لقب حضرت زهرا هم نوریه هست.اما من دوست دارم با الف فارسی نور و دخترانه کنم.این جبهه روی اسم های مذهبی یا عربی واقعا برای من عجیبه در صورتی که اگر کسی اسم دختر شو هلن ،الزابت یا آتنا کنه هیچ نقدی نمی گیره که چرا اسم روسی یا انگلیسی می داری ما ایرانی هستیم پس فارسی بذار.عزیزان اگر احترام به سلیقه دیگران ،فقط یه شعار الکی نیست.پس احترام بذاریم.جای دوری نمیره.
کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند. انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،. استیو جابز 💕. عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭. اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️. یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃. عشق های من 🏃🏼♀️👇🏻. پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی، پفک و چیپس😆🤤. 👩🏼🚀🧙🏻♀️🧚🏻♀️👸🏼👩🏼🔬
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا.تو همه ی زمینه ها انگار فقط آدم های مذهبی ن که باید به عقاید و نظرات دیگران احترام بذارن.من هم می دونم مذهبی کج سلیقه و بداخلاق تو کشور ما زیادِ،اما بخدا آدم خوب هم بین شون هست.انقدر با نیش های گزنده آزارشون ندیم.به قول مادر بزرگم!عیسی به دین خود،موسی به دین خود.ای بابا!