یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه ماهی ۸۰۰ بگیرم همش رو خرج خونه میکنم . فرش هام رو عوض میکنم . پرده هام رو عوض میکنم . کلی ایده دارم برا خونمون حیف که شوهری بیشتر از این توان نداره بیچاره . الهی فداش بشم
اکثرا پس انداز .بیمه عمر ..وسایل شخصی ومانده را پس انداز ..
کاربر مرد و کورد هستم @@هیچ وقت ادعای برتری مکن بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
من همسرم هر چی میده و خودمم هر چی کار میکنم ابزار الات میخرم برای کارم
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
قطعا ۴۰۰ ازش رو پس انداز میکنم( بدون شک) ۱۰۰ ب مامانم ۲۰۰ هم کرایه رفت و آمد۱۰۰ هم خرج الکی... کرونا ی خوبیش اینه خرید لباس و ارایشی رو کم کرده ( ب لطف ماسک آرایش نزدیک صفر شده).... پس انداز داشته باش ک بعدا ب خودت افتخار میکنی... پس انداز ... پس انداز .... پس انداز.