2777
2789
عنوان

خارش شدید واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 40 پست

ژل شستشوی واژن هم خوبه ph رو تنظیم میکنه و عفونت رو ازبین میبره علت اصلی عفونت نفوذ مواد شوینده به واژن هست چون موادهای شوینده مثل صابون و شامپو phواژن رو از تعادل خارج میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا بد دردیه

من یه حوله زبر داشتم میپیچیدم تو دستم میخاروندم خودمو خوون می اومد دیگه از خارس زیاد 

بعدش که آب میزدم میسوخت نمیتونستم بشینم اصلا

یا رب ز قناعتم توانگر گردان/در نور یقین دلم منوّر گردان/اسباب مَنِ سوختۀ سرگردان/بی منت مخلوق مُیَسَّر گردان
میشه لطف کنید بگید دکتر چه پمادی داده اخه من ترس از کرونا نرفتم و شوهرم از داروخانه دوتا پماد گرفت ف ...

منم اینجوری بودم تریامیسیولون و کلوتریمازول داد که قاطی کنم بزنم

میشه لطف کنید بگید دکتر چه پمادی داده اخه من ترس از کرونا نرفتم و شوهرم از داروخانه دوتا پماد گرفت ف ...

پماد nn     و   کلوتیرومازول

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم
وای خدا بد دردیه من یه حوله زبر داشتم میپیچیدم تو دستم میخاروندم خودمو خوون می اومد دیگه از خارس زی ...

خیلی سخته

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

عزیزم فقط پماد کلوتریمازول بزن وخودتو خشک نگه دار. یک هفته ای خوب میشی. اون‌موقع منم دعا کن

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 
عزیزم فقط پماد کلوتریمازول بزن وخودتو خشک نگه دار. یک هفته ای خوب میشی. اون‌موقع منم دعا کن

مرسی گلم

ژل شستشوی واژن هم خوبه ph رو تنظیم میکنه و عفونت رو ازبین میبره علت اصلی عفونت نفوذ مواد شوینده به و ...

دقیقا همین طور خودم متوجه شدم بعد حمام و صابون زدن اینجوری یشم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد