2777
2789
نه پسره اعصاب مامانشو نداره 

پریدخت لطفااینم بهم بگوکه چی باعث شده وچه اخلاق یاویژگیم باعث شده  این پسرجذبم بشه؟ ومن درنظرش چه جوردختری هستم؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
واقعن؟

اره چطور

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پسر غیرتی

به نظرت چرا خاستگار ندارم یا کسی هست یواشکی دوستم داشته باشه ؟چرا نمیاد جلو؟چرا نمیان جلو؟

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
یه پسر غیرتی

من کی عروسی میکنم عقدم؟

باهمسرم کی اشتی میکنم قهریم اخه؟

چن وقت بایدباخونواده همسرم زندگی کنم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥