2777
2789
عنوان

تجربه خرید پوشک

530 بازدید | 21 پست

خانومای عزیز ی پیج  برای خرید اینترنتی پوشک بهتون معرفی میگنم من خرید خرید مای بیبی رو برای نی نی خواهرم مارک کای بیبی قیمتاش از بقیه پیج ها بهتره - پیج نی نی بازار

نه ذینفعم ن چیزی فقط خواستم تجربه خریدمو تو این شرایط اقتصادی به اشتراک بذارم . الان بسته های اقتصادی مای بیبی سایز 5 و 4 و 3 رو 95 تومان گذاشته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوکومی خیلی مارک خوبیه بسته 34 تایی شماره 4 میخرم 75 پوشک نرم وراحتیه قبلا مولفیکس میبستم گرون شد کوکومی میبندم 

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
کوکومی خیلی مارک خوبیه بسته 34 تایی شماره 4 میخرم 75 پوشک نرم وراحتیه قبلا مولفیکس میبستم گرون شد کو ...

بذار ببینم کوکومی موجود داره 

البته ی ویژگی خیلی خوب مه داره اگر تمام بشه شماره بدید موجود بشه پیامک کیده براتون

یک سئوال دارم ازتون خانوم ها چراوقتی اینقدرپوشک گرون شده کهنه نمیکنیدبچه هاتون رو واقعا این همه پول ...

شرایط داره طوری پیش میره که من خودم باردار شم باید به این موضوع فکر کنم     

البته عزیزم برای خانوم های شاغل گهنه کردن واقعا امکانش وجود نداره

چ خوبه که توی سن 15 تا 18 ماهگی از پوشک گرفته بشن

شرایط داره طوری پیش میره که من خودم باردار شم باید به این موضوع فکر کنم       ...

من سال دیگه میخوام اقدام کنم وخانه دارهستم اگرقیمت هااینطوری پیش بره کهنه میکنم بچه ام رو چرابایداین همه پول بدم واسه پوشک فوقش شبهاپوشک میکنم روزهاکهنه

https://www.ninibazar.com/product-category/health-and-bathroom/diaper/پوشک-مای-بیبی/

خانوما من قصدم اصلا تبلیغ نیست فقط خواستم ی پیج مطمین معرفی کنم من خودم شهرری میشینم تا به الان خیلی پوشک گرفتم ازش ارسال پستی اش رایگانه

من سال دیگه میخوام اقدام کنم وخانه دارهستم اگرقیمت هااینطوری پیش بره کهنه میکنم بچه ام رو چرابایداین ...

منم میخوام انشالله آخر امسال اقدام کنم . ی مقدار خرید کردم از الان . مملکت طوری شده که باید انبارداری کنیم.

آره عزیزم ایده ات عالیه خیلی خوبه که انقدر زرنگ و کدبانویی . اتفاقا کهنه اصلا بچه دچار سوختگی هم نمیشه

انشاالله عزیزم به خیر و خوشی اقدام کنی