2777
2789

خودمم دوست ندارم جدی بگیرم بی بی چکم کم رنگ نشون داده پریودم 8روزه عقب افتاده تکرار ادرار هم دارم نمی‌دونم شرایطمم واسه بچه مناسب نیست گیج شدم نمی‌دونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

٨ روز بايد نشون بده

باردار باشي شبم نشون ميده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کمرنگ نشون داده 

مبارکت باشه خانمی

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
انشالا هرچی صلاحته پیش بیاد

ایشالا واقعا بهتر دعا بود هرچی صلاحم باشه بشه خدا کنه مشکلی پیش نیاد خیلی میترسم تیرویید دارم الان بااین وضع بارداریم نمی‌دونم چطور میشه