2777
2789
عنوان

خریدکتاب ازدیجی کالا

170 بازدید | 24 پست

دوستان گل،ازدیجی کالاجدیداخریدداشتیدچندروزه تحویل میدن وخریداینترنتیه درب منزل نداره رای بودید.ممنون

درهوایت بی قرارم بی قرارم روزوشب

متوجه اخر سوالت نشدم ولی کتابای من همین امروز رسید 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

چرا پرداخت درب منزل داره 

هر چیزی رمان تحویلش فرق داره همون موقع که میخری مشخص میکنی که کی بیارن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه اخر سوالت نشدم ولی کتابای من همین امروز رسید 

چه کتابی سفارش دادی؟قیمتاش چطوره؟

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
اخه قبل خریدمیکردم تحویل پرداخت درب منزل بودالان اینترنتیه 

نه من امروز درب منزل پرداخت کردم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

مدتیه تمام پرداخت هاش اینترنتی شده

موقعی ک خرید رو نهایی میکنی

چند تا تاریخ برات میاره شما یکیش رو انتخاب میکنی

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
قبلا داشت الان نداره

چرا داره ما همین امروز خرید کردیم درب منزل پرداخت کردم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چه کتابی سفارش دادی؟قیمتاش چطوره؟

واسه خودم و بچم سفارش دادم 

کتاباش یا قیمت پشت جلده یا بعصیاش تخفیف خورده که من تخفیف دارارو انتخاب کردم 

کتاب اموزش ویولنه قیمتش همون روی جلده

اهان من میخام کتاب بخرم ک کنکور بدم نمیدونم از میدان انقلاب بگیرم یا دیوار ک ارزون تر بیفته

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
واسه خودم و بچم سفارش دادم  کتاباش یا قیمت پشت جلده یا بعصیاش تخفیف خورده که من تخفیف دارارو ا ...

من کتاب کنکور میخام از انقلاب بخرم یا دیوار ک مناسب تر بیفته؟

چراپس قبول نکرد

نمیدونم والا