2777
2789
عنوان

میخوام گریه کنممممم😭😭😭😭

227 بازدید | 20 پست

الان یه ماشین از تو کوچمون ردشد و منم پنجره اتاقم باز بود صدای آهنگشو شنیدم... همون آهنگی بود که تو عروسیمون باشوهرم خیلی عاشقونه باهاش رقصیدیم... لعنت... لعنت به همه چیز تو این دنیا که منو یاد اون میندازه😭😭😭😭😭😭😭 ای خدا، چی میشد به منم یه زندگی خوبی میدادی که کارم به جدایی نکشه😭 مگه من چقدر دل دارم... مگه چه صبری تو وجود من دیدی، که اینهمه بلا سرم آوردی؟ مگه چه گناهی کرده بودم؟ 😭😭😭😭 یه آدم چقدر میتوه غصه بخوره؟ 😭چرا باید دلم برای ظرف شستن تو خونه ای که باهزار امید وآرزو چیده بودمش، تنگ بشه؟ چرا باید هرکس از راه برسه، بخاطر جداییم طعنه بزنه؟ چرا باید تو هر خیابونی میرم، هزارتا خاطره جلو چشمم رژه بره از گذشته.... خدایا😭 خسته شدم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این هوای سرد پنجره باز بود؟؟؟؟؟

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
فقط برو مشاوره عزززيزم

مشاوره فقط بهم میگه فراموش کن😭 خب چجوری فراموش کنم؟ 😭😭😭😭 بخدا خسته شدم دیگه، تایه ذره میخوام حالم خوب بشه، این اتفاق ها میوفته😭