2777
2789
عنوان

دارم از عشقم جدا میشم. .خدا

588 بازدید | 49 پست

الن باهاش قهرم همیشه بعد سه دقیقه خودش میومد تصویری بودیم دوستشو اورد اون سروصدا کرد قطع کردیم دعوامون شد قهر کردیم الان نیم ساعت همیشه تا سه میشمردم میومد کلی خودشو لوس میکرد برام قربونم میرفت دیگه تمام میشد ولی الان با اینکه ن  بدون دعوا گفتم گهلم گفت یه دقیقه دیگه پیام نداد الانم ما شهرمون رو عوض کردیم خیلییی وابسته ام بهش خدایی  میترسم نبینمش

혀ㅐㅈㄷbtsㄴارمی بنفش 

گهلی😕😕😕

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه لوس😐خستش میکنی کم کم 

بخدا من از تو بدتر بودم اما اینا همش تا یه موقعی جواب میده دیگه‌کم کم همون پسر هم میگه ولش کن بابا تا کی من بزن همیشه‌اول جلو؟شاید اون منتظر توبری جلو.یه بار پابزار جلو اگه‌واقعا دوسش داری