الن باهاش قهرم همیشه بعد سه دقیقه خودش میومد تصویری بودیم دوستشو اورد اون سروصدا کرد قطع کردیم دعوامون شد قهر کردیم الان نیم ساعت همیشه تا سه میشمردم میومد کلی خودشو لوس میکرد برام قربونم میرفت دیگه تمام میشد ولی الان با اینکه ن بدون دعوا گفتم گهلم گفت یه دقیقه دیگه پیام نداد الانم ما شهرمون رو عوض کردیم خیلییی وابسته ام بهش خدایی میترسم نبینمش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
شما هرجور میخوای قکر کنم اگه سایت درست بود میخواستی از شناسنامم عکس بزارم
نه خوب چند سالته واقعا
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎