2777
2789

خانومای متاهلی که (بی دلیل)افسرده شدین بیاین لطفا منم افسرده هستم علائم افسردگیتون رو بگین لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم بد میشه..ناامید میشم 

الکی دلیل میچینم برا خودم که گریه کنم

هیچ چیزی شادم نمیکنه

هیچ جا دلم باز نمیشه...شبا سنگین میشم..با یه صدای بلندی مث درزدن بلند از خاب میپرم...

از وقتی نماز صبح به موقع میخونم دارم بهتر میشم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
حالم بد میشه..ناامید میشم  الکی دلیل میچینم برا خودم که گریه کنم هیچ چیزی شادم نمیکنه هیچ جا ...

منم بعضی از علائمت رو دارم البته افسردگی من حدودا یک یا دوماهه که همراهمه ی جوری شدم همش فک میکنم دلم میخواد شوهرمو بزارمو برم اگه ناخواسته کاراشتباهی کنه ازش متنفرمیشم شوهرم خیلی ادم خوبیه خیلی درکم میکنه اما....

منم بعضی از علائمت رو دارم البته افسردگی من حدودا یک یا دوماهه که همراهمه ی جوری شدم همش فک میکنم دل ...

دقیقا..من چهارساله گرفتارم...چهارساله..شب که میشد متنفر میشدم از بیچاره و دعوا ..صب که میرف سرکار گریه میکردم که دلم براش تنگ شده

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
رفتی دکتردارو بگیری یانه یه جاهاییی واجبه دیگه دارو بخوری

نه نرفتم سختمه ی جورایی اما دارم دیوونه میشم دلم میخواد درمان شم چون دارم شوهرمو روزبه روز بیشتر ازخودم دورمیکنم دلم نمیخواد باهاش رابطه داشته باشم یا بهم تا نزدیک میشه خودمو ازش دور میکنم دلم نمیخواد ببوسمش نمیدونم چم شده هیچی واسم جذاب و دوس داشتنی نیس مثه ی پیرزن ۶۰ ساله بی روحیه شدم 

دقیقا..من چهارساله گرفتارم...چهارساله..شب که میشد متنفر میشدم از بیچاره و دعوا ..صب که میرف سرکار گر ...

من یهویی کاملا خوب میشم اما بعدازچندثانیه دوباره حالم بد میشه میخوام خونمو عوض کنم اما هیچ ذوقی ندارم اصلا بااینکه قبل از افسردگی اصلا اینطور نبودم دلم میخواس با شوهرم برم گردش باهاش برم کل دنیارو بچرخم اگه تمام سال شوهرم هر روزشو خونه میموند پیشم باز دلم نمیخواست ازش جداشم نمیدونم ی دفعه چم شد از ازدواجم ناراضی میشم خونم شوهرم دلمو میزنن بعضی وقتا فقط میخوام بمیرمو راحت شم