2777
2789

بچه هااا

من پست گذاشتم

نوشته کاربر نی نی سایت شما رو لایک کرد

میرم همون پست

نوشته انتقام هستم اسم کاربریش

بعد روش که میزنم

مینویسه دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نیست 🥶🥶🥶🥶🥶

چجوری قطع دسترسیه لایک میکنه ؟

بعد اسمش انتقام هستم

ولی تو اعلانات میزنه کاربر نی نی سایت 😨😰😱😧

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

اره منم ایطنوری  شدم دیدم زده انتقام هستم  میخواستم  بگم منم بخشش هستم😂😁

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چه پشتکار و سماجتی هم داره این بشر

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
برا منم همیجوره هم انتقام لایک می‌کنه هم کاربر نی نی سایت

من بهش درخواست دوستی دادم بهش پی دادم ج نداد

از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید

برامن لایک کرده قبلا توجه نکردم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
من بهش درخواست دوستی دادم بهش پی دادم ج نداد

اخه واسه من زده کاربر نی نی سایت لایک کرد بعد میرم میبینم اسمش انتقام هستم است و قطع دسترسیه 😱😱😱

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

نمی‌دونم  منم دوست دارم بدونم چجوری کاربریش پوکیده ک لایک میکنه

فقط یکم بعد از ترکیدن میشه فعالیت کنی ولی واسه این فک کنم بیشتره از یکم😂👻

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆