2777
2789
عنوان

بچه ها 🥴😱😧😨🥶🥶😰😰😱😱انتقام کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 28 پست
کیه مگه؟

یه کاربر تعلیق شده 

بعد با همون حال فقط میاد میخونه و لایک میزنه، این باگ سایته مشکل فنی سایت باعث شده با اینکه تعلیقیه اما بتونه لایک کنه

خلاصه چون اسمش یه جوریه همه رو میترسونه

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم همیجوره هم انتقام لایک می‌کنه هم کاربر نی نی سایت

هردو یکین

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

چنددقیقه پیش منو هم لایک کرد😅😅😅الان گفتی اسمش یچیز دیگست رفتم چک کردم دیدم نوشته انتقام هستم

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
فقط یکم بعد از ترکیدن میشه فعالیت کنی ولی واسه این فک کنم بیشتره از یکم😂👻

هووووای حرف ی ماه پیش بوده من میگم

از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید
ن دو تا جدا

عزیزم یکی ان... تو قسمت لایک زیر پست ک میزنی انتقام هستم میفته ولی تو اعلانات کاربر نی نی سایت

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عزیزم یکی ان... تو قسمت لایک زیر پست ک میزنی انتقام هستم میفته ولی تو اعلانات کاربر نی نی سایت

چمدونم

از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید

سلام استارتر ی جا گفتی داروی جامع امام رضا واسه سنگ کلیه خوبه 

چجوریه ازکجا باید تهیه کنم هزینش چنده

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉