2777
2789
عنوان

تا کی ادامه بدم

73 بازدید | 7 پست

من یک هفته باشوهرم قهرم بعضی رفتاراش اصلا دوست ندارم ده ساله ازدواج کردیم و صد بار بهش گفتم ولی درست نمیشه اینبار دیگه گفتم قهر می مونم تا درست شه یک هفته گذشته ولی چیزی تغییر نکرده آخه تا کی ادامه بدم اگه تغییر نکرد چی مثل اسکولا برم آشتی کنم دوست ندارم قهرم هیچ ثمره ای نداشته باشه فقط خودمو کوچیک کرده باشم با قهرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با قهر درست نمیشه  بعدم اشتی میخوای کنی معمولی اشتی نکن یک ایده داشته باش برای اشتی اتفاقی

مثلا چی. خودش چند بار منت کشی کرد ولی نمی خوام الکی بدون هیچ تغییری آشتی کنم

مثلا چی. خودش چند بار منت کشی کرد ولی نمی خوام الکی بدون هیچ تغییری آشتی کنم

اگ منت میکشه ک اشتی کن مال ما قهر که میکنم سگ تر میشه و باید نازشم کشید😑 ببین هیچ ادمی تغییر نمیکنه باید با ادما کنار اومد 

فرقی نمیکنه منو شما هم نمیتونیم یک خصلت ها اخلاقامون رو تغییر بدیم که از نظر بقیه بده 

مشکلمون اینه ک نتونستیم قبل ازدواج تشخیص درست بدیم و واقعا مشکل از خودمونه🙁

دیده را نادیده کن نادیده را هرگز مگو
اگ منت میکشه ک اشتی کن مال ما قهر که میکنم سگ تر میشه و باید نازشم کشید😑 ببین هیچ ادمی تغییر نمیکنه ...

آخه جالب خودش می دونه که یه کار رو نباید بکنه ولی اینقدر دیر تصمیم می گیره که دیگه فایده نداره یا یه چیزو هزار نفر میگن نکن اون پافشاری می کنه که من درست می گم تا بالاخره گند بزنه آخه آدم هم اینقدر بی فکر