2777
2789
عزیز تو کار من حرام نیست که به کسی به دروغ چیزی بگم که نشدنی بگم اره میبره اینا نه تا مشکل کبدی حل ن ...

ببخشید مشکل تیروئید حل نشه فقط اگه نخوانی زیادتر بشه باید از ضد آفتاب اسکراب استفاده کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کم کاری تیرویید درمان قطعی و دایمی نداره همیشه بایدقرص مصرف کرد

اره میدونم جانم پک ضد لک استفاده کنی بقول بعضی ها هم  پولت میره هم لک هات نمیره چون تیروئید داری شما همیشه از اسکراب ضدآفتابش استفاده کن آخرش کمرنگ میشه

عزیزم اگه پوست سرت چربه باید ابتدا چربی پوست سرت رو از بین ببری چون باعث ریزش میشه من در زمینه پوست ...

عزیزم عزیزم خیلی از ریزش ها از خشکی من خودم اگه سوالی باشه میگم🙂

من چند وقتیه ریزش مو دارم وخدا رو شکر تا حدی بهتر شدم به نظرتون چی استفاده کنم که موهام دوباره دربیان،تونیک t2 سریتا استفاده میکنم

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم

من چند وقتیه ریزش مو دارم وخدا رو شکر تا حدی بهتر شدم به نظرتون چی استفاده کنم که موهام دوباره دربیا ...

سلام عزیزم خداروشکر که ریزشت خوب شده عزیز تقویت مو وشامپو تونیک استفاده کنی کامل خوب میشه