2777
2789

اول در مورد لاغری بگم

بعد از زایمان هفتاد و دو کیلو.شده بودم و قدم 158 هست خیلی زشت شده بودم تا دو سالگی دخترم که چاق بودم و تو دوران شیر دهی خیلی  لاغر نشدم،همش دو،سه کیلو کم کردم ،یه دفعه تصمیم گرفتم لاغر کنم بچه رو که از شیر گرفتم با رژیم کالری شمار شروع کردم و هر چی می خوردم کاری رو یاد داشت میکردم توی دو ماه هفت کیلو کم کردم و الان خیلی خوب شدم البته کم و بیش رژیم دارم می خوام پنجاه و هشت بشم 

از نظر من برای لاغر کردن فقط باید جلوی دهنت رو بگیری و غذا نخوری ،باید سریع از سر سفره بلند شی و توی دورانی که رژیم دا ی سعی کنی خیلی مهمونی نری که مجبور به خوردن نشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد پوست

برای اینکه پوست خوبی داشته باشی باید اول از همه رژیم غذایی مناسبی داشته باشی باید سعی کنی بیشتر میوه و سبزیجات مصرف کنی،شیرینی و سرخ کردنی قاتل زیباییه،هم چاق میشی،هم زود پوستت طراوت و زیبایی اش رو از دست میده

روغن کرچک پوست رو شفاف میکنه من شبها به ابرو و زیر چشمم روغن کرچک میزنم البته قبلش ارایشم رو با روغن ...

ولی پوستای چرب نباید زیاد استفاده کنن  چون جوش میزنن مخصوصا زیر پوستی

من خودم چند شب کرم ابرسان کامان برای پوست چرب هم هست استفاده کردم صورتم بعد از چند روز جوشای زیر پوستی بزرگی زد

دیگه فهمیدم که زیر پوستیام واس چیه

ولی پوستای چرب نباید زیاد استفاده کنن  چون جوش میزنن مخصوصا زیر پوستی من خودم چند شب کرم ابرسا ...

اره من پوست خشکی دارم و بیشتر در مورد پوست خشک تجربه دارم

ولی پوستای چرب نباید زیاد استفاده کنن  چون جوش میزنن مخصوصا زیر پوستی من خودم چند شب کرم ابرسا ...

اتفاقا منم آبرسان کامان مخصوص پوستهای خشک استفاده میکنم وخیلی راضی ام

روغن کرچک پوست رو شفاف میکنه من شبها به ابرو و زیر چشمم روغن کرچک میزنم البته قبلش ارایشم رو با روغن ...

یخم واقعا معجزه میکنه

یه تیکه یخ بزارید کیسه فریزر و توی صورتتون حرکت بدید هم لک و جوش رو میبره و هم باعث شفافیت پوست میشه