2777
2789
عنوان

نگهداری سگ

9707 بازدید | 36 پست

نگهداری سگ سخت ترین کار دنیاست!!!! فقط سه روزه که سگ خریدم کلی از کارو زندگیم افتادم خیلی خیلی واسه داشتن آرزو میکردم خیلی خوشحال بودیم ولی از وقتی اومده فقط دارم به خودم میگم عجب کاری کردم واسه خودم فقط دردسر درست کردم. شما تجربه داشتین؟ سگ شماهم کسی پیشش نباشه سروصدا میکنه؟ بیاین بگین چیکار کنم هیچجوره از پسش برنمیام واقعا به شدت پشیمون شدم از خریدنش. از طرفی هم دلم نمیاد این بیچاره رو بدم بره از صدتا بچه سخت تره نگهداریش!!! راهنماییم کنید چیکار کنم   

قبل از گرفتنش مطالعه نکردی؟ خب معلومه سخته مسولیت داره باید تربیتش کنی. چند ماهشه نژادش چیه؟ تنبیهش کن بندازش تو دستشویی یا حموم درو ببند 

گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایلش سخته بعدا عادت میکنی

باید قبلش تحقیق میکردی اون حیوون الان دوست داره نمیتونی بدیش بره اسباب بازی نیست که

سعی کن تربیتش کنی یا با کمک مربی تربیتش کن یا سرچ کن 

با جایزه و اینا تربیت کن که کاری که نمیخوایو نکنه

و تا میتونی نباید سگو تنها بذاری 

گربه حیوونه تنهاییه سگ نیست افسرده میشه مریض میشه

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

من یعنی ضعف میکنم سگ میبینم انقدر که دوست دارم خیلی خوبههه حیف واقعا از پسش بر نمیام بخاطر بهداشتشه که نمیگیرم😔😔😔😔 ولی الان گرفتی دیگه فروختنش گناه داره 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

اسباب بازی نگرفتی که عزیزم یه گوشه بیفته صدا نداشته باشه 

درست میشه چند ماه دیگه بزرگتر بشه یاد میگیره الکی صدا نکنه

امید واقعی یعنی امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد😎
قبل از گرفتنش مطالعه نکردی؟ خب معلومه سخته مسولیت داره باید تربیتش کنی. چند ماهشه نژادش چیه؟ 

چرا خیلی مطالعه کردم حتی یکی از فامیلای نزدیک هم همین یکی دو هفته هست خریدن از تجربه اونا هم کمک گرفتم. اما آدم تا تجربه نکنه واقعا متوجه نمیشه واقعا میگم کاش نگرفته بودم میدونستم سخته اما اصلااا فکر نمیکردم دیگه در این حد باشه!! نژادش شیتزو کراس هست ۱۶ این ماه میشه سه ماهش.

منم برا بچم میخوام بخرم، خیلی سخته؟؟

بچم دوسالو نیمست اینجوری که میگی باشه باید بیخیال شم🤔

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍