2777
2789
عنوان

نگهداری سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 9708 بازدید | 36 پست
گناه داره

نه اصلا تربیت سگ همینطوریه اگه بخوای تربیت بشه باید یکم بی رحم باشی متل بچه ای که تنبیه میکنی اصلا لازم نیتس اذیتش کنه فقط 10 ثانیه هم نباید از خطای سگ بگذره همون لحظه که کار بدی میکنه بندازه حموم درو روش ببنده بعد 10 دیقه درش بیاره این طوری شرطی میشه

گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسباب بازی نگرفتی که عزیزم یه گوشه بیفته صدا نداشته باشه  درست میشه چند ماه دیگه بزرگتر بشه یا ...

چرا اتفاقا کلی اسباب بازی و وسیله گرفتم واسش اما یکم بازی میکنه باز اذیت میکنه جدیدا هم یاد گرفته از میله های پارکش میاد بیرون

همسایه ما داره . ما رو عاصی کرده . دائم صدا میده . اونروزم وازلین خورده بود اسهال گرفته بود . اومد د ...

🙄🙄😨😨

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍
منم برا بچم میخوام بخرم، خیلی سخته؟؟

برای ما که خیلی خیلی سخته کلا باید بچتو ول کنی بیای به سگ برسی بخدا من که دیشب انقد اعصابم از دست اذیتای سگه به هم ریخته بود نشستم اشک ریختم با این سنم!!!😂😂😂

چرا اتفاقا کلی اسباب بازی و وسیله گرفتم واسش اما یکم بازی میکنه باز اذیت میکنه جدیدا هم یاد گرفته از ...

باید  روزی یک ساعت دوساعت فعالیت بالا داسته باسه و انرژیش تخلیه بشه بخصوص اگه کوچیکه

برای ما که خیلی خیلی سخته کلا باید بچتو ول کنی بیای به سگ برسی بخدا من که دیشب انقد اعصابم از دست اذ ...

آخی😁 اگه عادت نکرده بهت ردش کن بره خب.

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍