2777
2789
عنوان

نگهداری سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 9709 بازدید | 36 پست
چون بچست انرژیش  بالاست یکی دوماه دیگه درست میشه. دقیقا بگو از چه نظر اذیت میکنه من راهنماییت ...

من تا یکی دوماه دیگه که بخواد درست شه میمیرم واقعا😂😂😂 از همه نظر اذیت داره؛ تو پارکش نمیمونه زیاد یاد گرفته میله هارو میگیره بیاد بیرون! منم زیاد بیچاره رو اذیت نمیکنم حالا میزارم بگرده تو خونه، ولی خب یه ساعتایی هم بالاخره باید بره تو پارکش. از اون طرفم که شبا کلی جیغ جیغ میکنه تا بخوابه. همیشه هم باید یکی بشینه پیشش تا آروم شه وگرنه شروع میکنه به سروصدا کردن! مشکل دستشویی کردنش تو خونه هم یه طرف این چند روز بخاطرش نه تونستم درست حسابی استراحت کنم نه به کارام برسم! فکر نمیکردم اینجوری باشه کل روزم شده سگ خیلییی پشیمون شدم بخدا سروصدا از همه چی بدتره ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا یکی دوماه دیگه که بخواد درست شه میمیرم واقعا😂😂😂 از همه نظر اذیت داره؛ تو پارکش نمیمونه زیاد ...

۱.کلا تو پارک زیاد نمیمونن مگه واسه خواب یا دستشویی و غذا

۲.وقتی پارس میکنه همه از پیشش برید درو ببندید روش وقتی پارس کردنش تموم شد تا ۱۰ بشمارید برید تو نازش کن و بهش جایزه بده،دوباره برو بیرون و همین کارو تکرار کن اما طولانی تر مثلا تا ۲۰ بشمار‌ و بعد برو تو.هی تایمو طولانی کن.

۳.واسه دستشویش اونجاهایی که بیشتر میره دستشویی میکنه پد بنداز که رو پد عادت کنه و بعد کم کم پد هارو کم کن

۴.فرمان بشین و نه رو بهش یاد بده

۱.کلا تو پارک زیاد نمیمونن مگه واسه خواب یا دستشویی و غذا ۲.وقتی پارس میکنه همه از پیشش برید درو بب ...

بخدا همه اینایی که گفتی رو باهاش کار کردم و دارم میکنم اما اصلا انگار نه انگار متوجه نمیشه😭😭😂😂پد انداختم میره اونجا دستشویی میکنه بیشتر وقتا، ولی کلا خیلی سخته خیلی ..

قبل از گرفتنش مطالعه نکردی؟ خب معلومه سخته مسولیت داره باید تربیتش کنی. چند ماهشه نژادش چیه؟ تنبیهش ...

این چه راهنمایی کردنه شما داری بش میگی حیوون ازاری کنه که درست نیست این روش گناه داره ایشون باید قبلش تحقیق میکرد نمیتونه واگذار کنه به یک انسان حیوان دوست