2777
2789
عنوان

نظر سنجی اسم😍 بیاین رای بدین😘😘

264 بازدید | 27 پست

برای اسم دختر چشم آبی بنظر تون کدوم قشنگ تره؟

پرنسا : تقریبا به معنی همون پرنسس

ملورین: مروارید بلورین

تیاناز :دختری با چشم زیبا

#‍هیچ کدومم نداریم بین اینا یدونه رو انتخاب کنید

تعداد رای : 54
نظرسنجی
پرنسا 😍
20
37%
ملورین 😍
22
40%
تیاناز😍
12
22%
لطفا لایک نکنین مرسی💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مجری اینترنشنال اسمش شلرِ خیلی خوشم میاد از اسمش 😐

منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏
چون چشماش آبیه😁

اي جااان 

ملورين خيلي قشنگه

دريا هستم🌊🌊. با موهاي فرفري👩🏻‍🦱👩🏻‍🦱.                        …….   تو دي ماهي و ان دلبر بهار است.                                         
وقتی با زبون میگم پرنسا  شبیه ترنسا میشه. شمام بگین. امتحان کنین. راست میگم😐😐😐

این حرفا بیخیال شبیه سازی نکنید یه کدوم بین اینا فقط انتخاب کنید

لطفا لایک نکنین مرسی💝
این مجری اینترنشنال اسمش شلرِ خیلی خوشم میاد از اسمش 😐

آخجون پروازی ؟

میگم شما هم دست بند نارنجی دارین ؟میشه بگی چه جنسی هست مثلا؟آخه من نمیدونم باید چه جنسی باشه ؟

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند