خواستم کمکی کرده باشم به عزیزانی که درصدد جست جوی آنلاین و به روز اخبار ظهور هستند
کانال معتبر و اخبار موثق هستن
ادمین هم آقای ایمان اکبرآبادی مفسر و پژوهشگر به نام در زمینه ی مهدویت هستند
اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف. ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین
قول شرف میدم حتی نگاه کردن به چهره ایشون شما رو یاد امام غایبمون میندازه
دلت که بلرزه دیگه نیاز به شناخت نداری..میشی مطیع و سرباز
اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف. ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بله عزیزم خیلی به این موضوع فکر کردم اما نتونستم پروفایلم دقیقا خود منه وقتی دیدمش دلم لرزید و فهم ...
امام ما نمیاد بزنه زیر گوش کسی میخواستم یه حرف دیگه هم بزنم حیف اینجا نمیشه یا تعلیق میشم یا حالا بعضیا میریزن رو سرم میشه یه لحظه درخواست دوستیو قبول کنی بعد اینکه حرفمو گفتم دوستی رو لغو کنی البته اگه دوست داری؟ ممنون میشم
با خدا باش پادشاهی کن بیخدا باش هر چه خواهی کن😒🖐️
عزیزم حرفم شوخی بود من با خدای خودم شوخی دارم خودش می دونه درخواست دوستی نمی پذیرم همینجا بگین سری ...
آخه بعضیا از این زدن زیر گوش و جنگ امام و اینکه میاد سر میبره جلوه بدی داره درخواست و دوستیو و قبول کردنش هم چیز عجیبی نیست قبول میکنی پیام رو که دیدی جواب میدی و دوستی رو لغو میکنی به همین سادگی
با خدا باش پادشاهی کن بیخدا باش هر چه خواهی کن😒🖐️
آخه بعضیا از این زدن زیر گوش و جنگ امام و اینکه میاد سر میبره جلوه بدی داره درخواست و دوستیو و قبول ...
باشه عزیزم چشم قبول می کنم
زیاد هستند تقریبا محاصره شدیم و در عصر انفجار علائم بسر میبریم هیچ کس زمانش رو نمیدونه اما با توجه ...
ای بابا
دلت خوشه استارتر
اهل نی نی سایتم چیزی هایی دیده ام توی این سایت حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
برای شما هم دل خوش و رهایی از مشکلات آرزو می کنم خواهرم❤❤❤💫
این کانال چرتو پرت بود اصلا چه ربطی به ظهور داشت اخبار نظامو امریکا و بایدن
در ارتباط با عوامل زمینه ساز ظهور هست اون اخبار عزیزم