2777
2789
عنوان

بشارت های ظهور❤❤❤💫💫💫💫💫💫

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 46 پست
اهان چه خبری من نشنیدم وحی اومده که می خواد ظهور کنه

خیر

ویل لکل همزه لمزه

اگر براتون این امر مسخره هست ممنون میشم تاپیک رو ترک کنید

و همچنین اگر انتقاد محترمانه ای دارید به گوش جان می سپاریم

من شخصا کسی که برای تاپیک های مهدویتم گزارش میزنه رو نمی بخشم دائم داره برام کد امنیتی میاد

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته خودمم میدونم نزدیکه خداروشکرمیکنم اگه درزمان ماباشه آرزومه

ان شالله که نزدیکه

ظهور رو برای خود آقا بخواید..

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین
خیر ویل لکل همزه لمزه اگر براتون این امر مسخره هست ممنون میشم تاپیک رو ترک کنید  و همچنین اگ ...

عه واسه هر کس کد امنیتی بیاد ینی دارن گزارش میدن اکانت رو یا تاپیک رو؟

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩
شنیدم کرونا از نشانه های آخرالزمان درسته؟؟

دو مساله هست

گروهی میگن سلاح بیولوژیکیه برای انقطاع نسل بخصوص شیعه...که از علائم ظهور می تونه باشه(ترس دشمن از اسلام

گروهی میگن که نه کرونا آزمایشگاهی نیست و نشانه ی ضعف بشر در مدیریت بحران هاش و محدود بودن عقل بشر هست که بازم از علائم ظهور هست

اما اینکه این رو به مرگ سفید اطلاق کردن باید بگم خیر

مرگ سفید نیست

عه واسه هر کس کد امنیتی بیاد ینی دارن گزارش میدن اکانت رو یا تاپیک رو؟

بله

دو مساله هست گروهی میگن سلاح بیولوژیکیه برای انقطاع نسل بخصوص شیعه...که از علائم ظهور می تونه باشه( ...

اهان باشه عزیزم مرسی که وقت گذاشتی لطف کردی🌹🌹

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره
چه نشونه هایی؟؟؟منبع بده

زیاد هستند

تقریبا محاصره شدیم و در عصر انفجار علائم بسر میبریم

هیچ کس زمانش رو نمیدونه اما با توجه به علائمی که از روایات معتبر ائمه داریم می تونیم بگیم ان شالله در آستانه ی ظهور حضرت هستیم

ان شالله

غفلت کنیم و بدا صورت بگیره باز هم تاخیر میوفته

اهان باشه عزیزم مرسی که وقت گذاشتی لطف کردی🌹🌹

وظیفمه عزیزم

دوست عزیز منم نمی‌دونستم الان یه جا مطلبی خوندم منم پروفایلم رو عوض کردم شما که از مهدویت حرف میزنین یه پروفایل مناسب تاپیک هاتون انتخاب کنید البته قصد جسارت ندارم ولی اگه خواستین من مطلبی براتون میفرستم

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩
دوست عزیز منم نمی‌دونستم الان یه جا مطلبی خوندم منم پروفایلم رو عوض کردم شما که از مهدویت حرف میزنین ...

بله عزیزم خیلی به این موضوع فکر کردم اما نتونستم

پروفایلم دقیقا خود منه

وقتی دیدمش دلم لرزید و فهمیدم این منم

همه جا پروفایلم اینه

یادآوری دوران جهالتم.دوران تاریکم.یه زن خسته ی ول با تن زخمی

این باعث میشه یادم نره یک روز من کی بودم

هر کاری کردم نتونستم حذفش کنم

قضاوتش رو هم سپردم بخدا

گفتم اگر اشتباهه و راست میگی زودتر امامم رو بفرست تا بزنه زیر گوشم😁شاید اینجوری زودتر برسونه ایشون رو😁