2777
2789

چند مدته همیچین حالت هایی به خودم دست میده

از هر نظر تو فشاارم

خانوادگی مالی درسی شغلی خانوادگی خانوادگی خانوادگی

دیگه نمیکشم

باورم نمیشه منی که برای همه از مهربونی خدا میگفتم منی که هر کس مشکلی داشت می اومد پیش من تا باهاش حرف بزنم

خودم لبریز شدم دیگه نمیتونم

کاش خودکشی گناه نبود

الان فهمیدم کسایی که خودکشی میکنن از سرخوضیشون نیست ببین به کجا میرسن که فکر میکنن هر چی باشه بعد مرگ بهتر از دنیای الانه

بچه ها کسی از شما تو این موقعیت بوده؟

چطور ردش کردین؟

یه حس جنونه یهویی به ادم دست میده زودم پشیمونی به سراغ ادم میاد

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تابستون میخواستم خودمو بکشم بعد یه دکتره باهام صحبت کرد و گفت ۷روز به خودت زمان بده اگه بازم راهی پیدا نکردی بعد خودتو بکش

من ۷روز بعدش موهامو از ته زدم و یه زندگی جدیدی رو شروع کردم

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

خودکشی اشتباه محضه زمانی که فکر میکنی نمیتونی دو رکعت نماز بخون که این افکار شیطانی ازت دور بشه.فکر میکنی همه ادما زندگیشون خوبه؟ من خودم چندبار خواستم خودمو بکشم و همش ترسیدمو نکردم ولی بعد از هر سختی یه اسانیه و فراغ وجود داره اینو خدا گفته مطمئن باش خیلی زود به این افکارت میخندی 

ناراحتی اصلیت چیه

نمیکشم دیگه

تحمل این زندگی رو. ندارم

همیشه ذره ذره مشکل غم غصه روم ریخته منم همیشه گفتم و خندیدم و نادیده شون گرفتم و برای اینکه راحت تر بگذره گفتم دنیاست دیگه میگذره

ولی نمیکشم دیگه دیدی آتشفشان چند سال جمع میشه یکهو فوران میکنه منم یکهو لبریز شدم

همیشه غمخوار پدر بودم

غمخوار مادر بودم

غمخوار دوست بودم

ولی الان با هیچکس نمیتونم صحبت کنم

دلم میخواد یه بارم یکی به حرفام گوش بده ولی نمیتونم صحبت کنم

چون صحبت کنم اون لحظه آروم میشم ولی بعدش پشیمون میشم چرا گفتم