mvmvmv مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 1051 عنوان قبل بارداری 194 بازدید | 25 پست سلام خانوما من ی روز مونده تا موئدم امپول اچ ام جی و اچ سی جی زدم امکان داره پریودم عقب بیفته یا همون روز پریودمیشم ؟باردار نیستم چون دوبار بیشتر اقدام نداشتیم تست هم نزدم 1399/09/02 | 09:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوژان102 عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 386 اگه باردار باشی پریود نمیشی. با دوبار نمیشه گفت باردار نشده باشی. خیلی وقتا همون یک بارم جواب گرفتن. هرچی خدا بخاد ایشالا که بارداری😘
mvmvmv مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 1051 اگه باردار باشی پریود نمیشی. با دوبار نمیشه گفت باردار نشده باشی. خیلی وقتا همون یک بارم جواب گرفتن. ... قربونت انشالا از خدامه باردار باشم میترسمم برم بی بی و ازمایش بدم منفی باشه روحیه ام بدتر داغون بشه
نوژان102 عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 386 قربونت انشالا از خدامه باردار باشم میترسمم برم بی بی و ازمایش بدم منفی باشه روحیه ام بدتر داغون بشه& ... منم زود ازمایش دادم بتام اول ۱.۷۶ بود ۵روز بعد شد ۱۳.۰۶ نمیدونم باردارم یانه. سیکلام نامنظمه
saharhosseinikhah عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 7531 شما hcg زدئ بعدش ترشح داشتی؟؟؟؟ من ۳ روز از آمپولم میگذره هیچی ترشح ندارم نمیدونم تخمک آزاد شده یا نه خدایا شکرت
mvmvmv مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 1051 منم زود ازمایش دادم بتام اول ۱.۷۶ بود ۵روز بعد شد ۱۳.۰۶ نمیدونم باردارم یانه. سیکلام نام ... ایشالا ک باردارید من فکر کنم عدد بتا ۵ ب بالا باشه مثبته ،تنبلی تخمدان دارید ک نامنظمه ؟؟؟برا منم ۵،۶ ماهه ک منظمه ولی دکتر گفت تنبلی تخمدان دارم
mvmvmv مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 1051 شما hcg زدئ بعدش ترشح داشتی؟؟؟؟ من ۳ روز از آمپولم میگذره هیچی ترشح ندارم نمیدونم تخمک آزاد ش ... من ترشح اینا نداشتم ولی دلدرد خیلی داشتم کلا حس میکردم تخمدان سمت چپم داره کنده میشه
mvmvmv مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 1051 شما hcg زدئ بعدش ترشح داشتی؟؟؟؟ من ۳ روز از آمپولم میگذره هیچی ترشح ندارم نمیدونم تخمک آزاد ش ... رابطه منظم دارید ؟؟؟من کلا ی بار روز ۱۳ ک امپول زدم رابطه داشتم ی بارم روز ۱۵ ام بعد کلا تعطیل شد تا روز ۲۰ ام دوره ام نمیدونم گرفته نگرفته
saharhosseinikhah عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 7531 من ترشح اینا نداشتم ولی دلدرد خیلی داشتم کلا حس میکردم تخمدان سمت چپم داره کنده میشه بخاطر اون hmg ک زدی هستش خدایا شکرت
saharhosseinikhah عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 7531 رابطه منظم دارید ؟؟؟من کلا ی بار روز ۱۳ ک امپول زدم رابطه داشتم ی بارم روز ۱۵ ام بعد کلا تعطیل شد تا ... من روز ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ پریودم رابطه داشتم آمپولم روز ۱۲ زده بودم دکترم گفته بود دیروزم بهتر بود ک رابطه داشته باشم ولی دیگه شرایطش جور نشد خدایا شکرت
نوژان102 عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 386 ایشالا ک باردارید من فکر کنم عدد بتا ۵ ب بالا باشه مثبته ،تنبلی تخمدان دارید ک نامنظمه ؟؟؟برا منم ۵، ... اوووف اره خیلیم شدید بود تنبلیم. از تیر تحت درمان بودم با دارو پریود میشم ولی کیستم بهتر شدن این ماه دارو داد واسه بارداریم ولی بتام فعلا ۱۳
نوژان102 عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 386 من روز ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ پریودم رابطه داشتم آمپولم روز ۱۲ زده بودم دکترم گفته بود دیروزم بهتر بود ... اره این تاریخا که میگن واقعا شرایطش گاهی پیش نمیاد
mvmvmv مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 1051 اوووف اره خیلیم شدید بود تنبلیم. از تیر تحت درمان بودم با دارو پریود میشم ولی کیستم بهتر شدن این ماه ... منکیست اینا ندارم و پریودام تقریبا منظم بود اولشم تهایت ۵ روز عقب جلو بود ولی رفتم دکتر گفت تنبلی داری عدد amh۵.۷ بود گفت خیلی پایینه
mvmvmv مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 1051 بخاطر اون hmg ک زدی هستش اره ولی اچ سی جی رو ک زدم بیشتر شد برا منم دوتا همزمان باهم روز ۱۳ گفت بزن ک زدم و همون روزم رابطه داشتم
mvmvmv مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 1051 اره این تاریخا که میگن واقعا شرایطش گاهی پیش نمیاد دقیقا حالا من ماه اولیع ک دارو خوردم ک فولیکولمم روز ۱۱سونو کرد گفت ۱۸ حالا دیگه نمیدونم گرفته یا نه فردا روز پریودیمه هیچ علائمی ندارم