2777
2789
عنوان

قبل بارداری

194 بازدید | 25 پست

سلام خانوما من ی روز مونده تا موئدم امپول اچ ام جی و اچ سی جی زدم امکان داره پریودم عقب بیفته یا همون روز پریودمیشم ؟باردار نیستم چون دوبار بیشتر اقدام نداشتیم تست هم نزدم 

اگه باردار باشی پریود نمیشی. با دوبار نمیشه گفت باردار نشده باشی. خیلی وقتا همون یک بارم جواب گرفتن. ...

قربونت انشالا از خدامه باردار باشم میترسمم برم بی بی و ازمایش بدم منفی باشه روحیه ام بدتر داغون بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت انشالا از خدامه باردار باشم میترسمم برم بی بی و ازمایش بدم منفی باشه روحیه ام بدتر داغون بشه& ...

منم زود ازمایش دادم بتام اول ۱.۷۶ بود  ۵روز بعد شد ۱۳.۰۶ نمیدونم باردارم یانه. سیکلام نامنظمه

منم زود ازمایش دادم بتام اول ۱.۷۶ بود  ۵روز بعد شد ۱۳.۰۶ نمیدونم باردارم یانه. سیکلام نام ...

ایشالا ک باردارید من فکر کنم عدد بتا ۵ ب بالا باشه مثبته ،تنبلی تخمدان دارید ک نامنظمه ؟؟؟برا منم ۵،۶ ماهه ک منظمه ولی دکتر گفت تنبلی تخمدان دارم 

شما hcg زدئ بعدش ترشح داشتی؟؟؟؟  من ۳ روز از آمپولم میگذره هیچی ترشح ندارم نمیدونم تخمک آزاد ش ...

من ترشح اینا نداشتم ولی دلدرد خیلی داشتم کلا حس میکردم تخمدان سمت چپم داره کنده میشه 

شما hcg زدئ بعدش ترشح داشتی؟؟؟؟  من ۳ روز از آمپولم میگذره هیچی ترشح ندارم نمیدونم تخمک آزاد ش ...

رابطه منظم دارید ؟؟؟من کلا ی بار روز ۱۳ ک امپول زدم رابطه داشتم ی بارم روز ۱۵ ام بعد کلا تعطیل شد تا روز ۲۰ ام دوره ام نمیدونم گرفته نگرفته 

رابطه منظم دارید ؟؟؟من کلا ی بار روز ۱۳ ک امپول زدم رابطه داشتم ی بارم روز ۱۵ ام بعد کلا تعطیل شد تا ...

من روز ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ پریودم رابطه داشتم آمپولم روز ۱۲ زده بودم 

دکترم گفته بود دیروزم بهتر بود ک رابطه داشته باشم ولی دیگه شرایطش جور نشد 

خدایا شکرت 

ایشالا ک باردارید من فکر کنم عدد بتا ۵ ب بالا باشه مثبته ،تنبلی تخمدان دارید ک نامنظمه ؟؟؟برا منم ۵، ...

اوووف اره خیلیم شدید بود تنبلیم. از تیر تحت درمان بودم با دارو پریود میشم ولی کیستم بهتر شدن این ماه دارو داد واسه بارداریم ولی بتام فعلا ۱۳

اوووف اره خیلیم شدید بود تنبلیم. از تیر تحت درمان بودم با دارو پریود میشم ولی کیستم بهتر شدن این ماه ...

من‌کیست اینا ندارم و پریودام تقریبا منظم بود اولشم تهایت ۵ روز عقب جلو بود ولی رفتم دکتر گفت تنبلی داری عدد amh۵.۷ بود گفت خیلی پایینه 

اره این تاریخا که میگن واقعا شرایطش گاهی پیش نمیاد 

دقیقا حالا من ماه اولیع ک دارو خوردم ک فولیکولمم روز ۱۱سونو کرد گفت ۱۸ حالا دیگه نمیدونم گرفته یا نه فردا روز پریودیمه هیچ علائمی ندارم