2777
2789
عنوان

قبل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 25 پست
من‌کیست اینا ندارم و پریودام تقریبا منظم بود اولشم تهایت ۵ روز عقب جلو بود ولی رفتم دکتر گفت تنبلی د ...

خدارو شکر اوضاعت از من بهتره😄 روزی که رفتم دکتر واسه ورمان کیستم هردوتا تخمدانم خیلی بزرگتر از حد نرمالش بود. دکتره سرم داد زد😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو شکر اوضاعت از من بهتره😄 روزی که رفتم دکتر واسه ورمان کیستم هردوتا تخمدانم خیلی بزرگتر از حد ن ...

ایشالا شما اینماه باردارید منک ۷ ماهه اقدامم ولی از مهر رفتم پیش متخصص ی ماه الکی چرخوند ازمایس خودمو ازمایش شوهرم تا ابان دارو داد حالا دیگه نمیدونم چ شود 😁

اره ولی اچ سی جی رو ک زدم بیشتر شد برا منم دوتا همزمان باهم روز ۱۳ گفت بزن ک زدم و همون روزم رابطه د ...

منم hcg زدم یهو تخمدانم راستم بعدش میسوخت و تخمدانام یکم درد گرفته بودن ک الان خوبم

پنجشنبه آمپول رو زدم جمعه عصر یهو دل درد گرفتم با خودم میگم شاید بخاطر آزاد شدن تخمک باشه 

دور نافم همش درد میگیره این دیگه واسه ام جدیده 😁😁😁

خدایا شکرت 

منم hcg زدم یهو تخمدانم راستم بعدش میسوخت و تخمدانام یکم درد گرفته بودن ک الان خوبم پنجشنبه آمپول ر ...

ا شاید ،منک کلا کارسنگین تعطیل کار خونه هم نمیتونم انجام بدم یکم ک راه میرم دلدرد میگیرم 

ا شاید ،منک کلا کارسنگین تعطیل کار خونه هم نمیتونم انجام بدم یکم ک راه میرم دلدرد میگیرم 

خوب کاری میکنی 

دکترم میگفت بارداری دیگه از روز ۲۳ و ۲۴ پریود مشخص میشه دیگه از اون موقع باید رعایت کنی تا موعدت مشخص بشه ک باردار هستی یا نه 

خدایا شکرت 

خوب کاری میکنی  دکترم میگفت بارداری دیگه از روز ۲۳ و ۲۴ پریود مشخص میشه دیگه از اون موقع باید ...

ا واقعا ینی روز ۲۰ ام ب بعد رابطه داسته باشی بی تاثیره ؟؟