2777
2789

ببخشید ما تو فامیلمون دوقلو یا چندقلوزایی ژنتیک نداشتیم، تازگی ها چند مورد با ivf یا داروهای تحریک تخمدان چندوقلو آوردن، ولی فقط یکی از بچه ها از نظر جثه و فیزیک خوبه، بقیه انگار ضعیف شدن، مادربزرگم سواد بالایی ندارن و میگن همیشه دوقلوها یکی شون ضعیف میشه، چون زیاد ندیدم نمیدونم واقعا درسته یا نه؟ 

و سوال دوم اینکه اگر دوقلوها همسان یا غیر همسان باشن این موضوع فرق میکنه؟ یا مثلا اون هایی که با ivf دوقلو میارن، باز هم یکی شون ضعیف تر میشه؟

من دوقولو ندارم ولی خوب پسر دایام دوقولو بودن همسان یکی ضعیف تر بود یکی تپلی تر ولی خوب چندماه بعدش مثل هم شدن و کلا وزن بچه های یک قولو رو گرفتن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

دیگه عزیزم اونا دوقلو طبیعی نیستن .. اونایی طبیعی هستن معمولا دوتاشون اوکی هستن.. ما تو فامیلمون دوقلو زیاده ولی خب ژن داریم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه خالم با یه داییم دوقولو ان آره خالم ضعیف تره خیلی از اول هم همینطور بود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من دوقلو دارم ۴سالشونه تقریبا 

وزن تولدشون۲۰۱۰و۲۱۲۰ بود قدشونم یه سانت اختلاف داشتن ولی تا کمتر از یه ماه مث هم شدن ...از یه ماهگی تا الان که چهارسالشون هم قدشون دقیقا مث همه هم وزنشون ...همسانن ..قیافشونم مث همه

من خودم دو قلو دختر دارم

یکیش ضعیفتره یعنی از اول ضعیف بود

وقتی به دنیا اومدن قل اول یک کیلو و هفتصد گرم بود

قل دوم دو کیلو و صد گرم بود

الانم که ۵ سالشونه بازم قل اول ضعیفتره

زنم اما مردانه پیش خدا سر بلند میکنم...
من دوقولو ندارم ولی خوب پسر دایام دوقولو بودن همسان یکی ضعیف تر بود یکی تپلی تر ولی خوب چندماه بعدش ...

عزیزم مرسی، میخواستم بدونم فقط از نظر فیزیکی اینطوری بودن، یا اگر بزرگ هستن از نظر هوشی هم متفاوتن؟

ما دو قلو زایی داریم

و به شخصه دوست ندارم دو قلو داشته باشم

دوفلو ها از دور جذابن و برای جلب توجه تو فامیل و در همسایه قشنگه

وگرنه هم برای بچه ها خوب نیست هم پدر و مادر

حالا یکم لاغر تر یا ضعیف بودن اونقدری مهم نیست مشکلات مادر زادی انواع نارسایی ها و... 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
دیگه عزیزم اونا دوقلو طبیعی نیستن .. اونایی طبیعی هستن معمولا دوتاشون اوکی هستن.. ما تو فامیلمون دوق ...

خب آیا یکی ضعیف تر میشه؟ هم از نظر ژنتیک، و هم از نظر هوشی میپرسم

عزیزم مرسی، میخواستم بدونم فقط از نظر فیزیکی اینطوری بودن، یا اگر بزرگ هستن از نظر هوشی هم متفاوتن؟

هوشی اینا ماشالا جفتشون خنگن تو درسا😂اونم ارثیه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ما دو قلو زایی داریم و به شخصه دوست ندارم دو قلو داشته باشم دوفلو ها از دور جذابن و برای جلب توجه ...

واقعا مشکلات مادر زادی و نارسایی های بیشتری دارن؟ چون ما نداریم نمیدونم ببخشید، چرا میگید برای بچه ها و پدر و مادر خوب نیست؟

من خودم دو قلو دختر دارم یکیش ضعیفتره یعنی از اول ضعیف بود وقتی به دنیا اومدن قل اول یک کیلو و هفت ...

الهی عزیزم، ایشالا خدا حفظشان کنه براتون😍 شما دختراتون همسان هستن؟ یا اگه غیر همسان هستن ivf بودن یا طبیعی دوقلو شدن؟